Το μεγάλο πλεονέκτημα των ξένων του ΠΑΟΚ

Ένας τομέας στον οποίο ο ΠΑΟΚ υπερέχει ξεκάθαρα του Άρη στη φετινή σεζόν, είναι αυτός των ξένων. Και οι δύο ομάδες έχουν από δύο ξένους στο ρόστερ τους. Στο "δικέφαλο"υπάρχουν οι Ντόνι ΜακΓκραθ και Ουίλιαμ Χάτσερ και αντίστοιχα στους "κίτρινους" οι Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Τζέρεμι Χαντ. Βέβαια η διαφορά είναι πως οι τρεις πρώτοι είναι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις ομάδες, ενώ ο τελευταίος δεν έχει καλά καλά ούτε μήνα που αποκτήθηκε από

τον Άρη. 

Η υπεροχή των ξένων του ΠΑΟΚ είναι φανερή με... γυμνό μάτι αν δει κανείς τα στατιστικά τους. ΜακΓκραθ και Χάτσερ είναι οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου, έχοντας 13,8 και 12,5 πόντους ανά αγώνα αντίστοιχα. Ταυτόχρονα είναι οι παίκτες που πατούν το παρκέ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο φορά την ασπρόμαυρη φανέλα, αφού ο μεν ΜακΓκραθ αγωνίζεται 34,6 λεπτά κι ο Χάτσερ 30,7. 

Στην αντίπερα όχθη υπάρχει ο Πάσαλιτς ο οποίος κάνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε κι ο Χαντ που στα τρία παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη έχει παίξει ελάχιστα φορώντας το μανδύα του... αόρατου. 9,8 πόντοι ανά αγώνα για τον Πάσαλιτς, μηδέν εις το πηλίκον για τον Χαντ που μέχρι στιγμής δεν έχει βάλει... γκολ με τη κίτρινη φανέλα. Ο Βόσνιος εκτός από δεύτερος σκόρερ του Άρη, είναι πρώτος στις ασίστ με 13 και τρίτος στο χρόνο συμμετοχής με 27,5 λεπτά. Για τον έτερο ξένο του "Αυτοκράτορα" τα πράγματα είναι απογοητευτικά. Εκτός του ότι δεν έχει σκοράρει, αγωνίζεται μόλις 3,7 λεπτά.  

Keywords
Τυχαία Θέματα