Το απόλυτο αποχαιρετιστήριο για τον Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποχώρησε από την ενεργό δράση και ο Παναθηναϊκός θα αποχαιρετήσει τον μεγάλο αρχηγό του με ένα επικό διήμερο τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν κάποιες από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποστείλει προσκλήσεις στις

ομάδες με τα περισσότερα τρόπαια στην μεγάλη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, Ευρωλίγκα, δηλαδή Ρεάλ Μαδρίτης, Μακάμπι Τελ Αβίβ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι δύο τελευταίες έχουν ήδη απαντήσει θετικά στην πρόσκληση για την μεγάλη γιορτή, θέλοντας και αυτές να τιμήσουν τον Διαμαντίδη για την προσφορά του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ οι άνθρωποι του τριφυλλιού περιμένουν και την απάντηση της Ρεάλ, η οποία λογικά θα έρθει μετά το τέλος των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το αποχαιρετιστήριο τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, και θα αποτελέσει μία μοναδική ευκαιρία, για τους θαυμαστές του 3D, να δουν για τελευταία φορά των άνθρωπο που μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές χαράς και περηφάνιας, με την Εθνική και τον Παναθηναϊκό , να παίζει μπάσκετ.

Η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα