Την Τρίτη (13/9) τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της ΑΕΚ

Την Τρίτη (13/9) θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2016-2017, ενώ εκπρόσωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ θα δώσουν λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα παρουσιάσει τη νέα

φανέλα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε ειδική συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Τρίτης (13/9, 13:00), ενώ παράλληλα εκπρόσωποι της "κιτρινόμαυρης" διοίκησης θα δώσουν λεπτομέρειες για τη νέα καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε της ΑΕΚ B.C. υπενθυμίζει, ότι αύριο Τρίτη (13/09, 13:00) στην αίθουσα Τύπου του Κλειστού του ΟΑΚΑ η διοίκηση θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, με βασικό θέμα την επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας για τη Basket League.

Ένας τυχερός φίλος της ΑΕΚ, ο οποίος αναδείχθηκε από διαγωνισμό του ΟΠΑΠ θα έχει την ευκαιρία να φορέσει πρώτος τη φανέλα και να φωτογραφηθεί με τα αστέρια της «Βασίλισσας».

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσει και εκπρόσωπος της nrg, επίσημου χορηγού της ΑΕΚ B.C.

Tέλος, εκπρόσωποι της ΑΕΚ B.C. θα δώσoυν λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα καμπάνια για τα εισιτήρια Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

*Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παίκτες και τους προπονητές της ΑΕΚ για 30 λεπτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα