Τι παίζουμε στη Novibet για Α2

Εξι παιχνίδια, λόγω την αναβολής του αγώνα του Ηλυσιακού με τη Δόξα Λευκάδα έχει η επανέναρξη της Α1. Και επειδή οι ομάδες έχουν να παίξουν από... πέρυσι, μόνο επιφυλακτικοί μπορούμε να είμαστε ως προς το πώς θα συμπεριφερθούν.

Δυνατός είναι ο άσος του Εθνικού με το Ψυχικό. Αλλά και το 1,30 δεν το λες "χουβαρντάδικο". Στην ουσία αποτρεπτικό είναι, πάντως το σημείο το βλέπουμε και από 'κει και πέρα στη διάθεση του καθενός αν παίξει ντέρμπι σε τέτοια τιμή.

Ψάχνοντας στα ειδικά στοιχήματα του αγώνα Αρκαδικός - Παγκράτι βρίσκουμε μια ευκαιρία. Είναι το όβερ 71,5 πόντοι των φιλοξενούμενων.

Ομάδα που τρέχει πολύ, πάει σε πολλές επιθέσεις και κάνει μεγάλα σκορ το Παγκράτι, μπορεί όντως να είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ στο ματς, όπως δίνεται και στις αποδόσες, αλλά τους 72 πόντους μπορεί να τους φτάσει με άνεση.

Παίζεται ο άσος του Ερμή με 1,36 επί του Αετού στον Λαγκαδά. Σκληρή έδρα, έμπειρη αν και προβληματική ομάδα, τέτοια ματς ποντάρει να παίρνει για να διατηρηθεί μέχρι τέλους στο παιχνίδι της παραμονής. Περιμέναμε κάτι καλύτερο σαν απόδοση, αλλά το βάζουμε.

Ο άσος της Καβάλας με τη Λιβαδειά είναι σα... να μην παίζεται με απόδοση 1,03, τα χάντικαπ είναι μια περίεργη ιστορία για την Καβάλα που άλλες φορές γκαζώνει και άλλες το πάει πιο συντηρητικά, οπότε μια ενδιαφέρουσα ιστορία προκύπτει κι εδώ σαν την Τρίπολη. Η Λιβαδειά από τότε που πήρε τον Γκαγκαλούδη σκοράρει και έστω και απέναντι σε μια πολύ δυνατή άμυνα, μπορεί να κάνει το όβερ 63,5.

Τα ίδια με του Λαγκαδά, ισχύουν και για τη Βέροια. Χαμηλό το 1,36 του Φίλιππου επί του Ηρακλή αλλά παίζεται γιατί οι Βεροιώτες είναι καλύτερη ομάδα.

Οσο για το ΟΦΗ - Λαύριο, απέχουμε και το παρακολουθούμε απλά. Ο ΟΦΗ καίγεται, δεν έχει τον Κιτσούλη όμως και το Λαύριο όλο λέμε ότι κάπου θα "κάτσει" και όλο... όρθιο και καμαρωτό είναι. Δεν παίζουμε τον ΟΦΗ σαν φαβορί, αλλά δεν τον παίζουμε και να χάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα