Θέλει επιστροφή Παππά το Περιστέρι

Το Περιστέρι έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ενισχύσει το σύνολό του, σε βαθμό να έχει καταστεί ξεκάθαρος ο στόχος της επανόδου στην Α2. Η ομάδα των Δυτικών προαστίων, δεν εφησυχάζει και θέλει το επόμενο μεγάλο της «χτύπημα», να ακούει στο όνομα του Άλκη Παππά.

Ο 28χρονος γκαρντ, ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Αιόλου Αστακού, έχοντας κατά μέσο όρο 9.7 πόντους ανά αγώνα, στην «ξέφρενη» πορεία μέχρι την άνοδο προς τη δεύτερη

τη τάξει κατηγορία, όταν και το σύνολο του Μιχάλη Κουταλιανού υπέστη μόλις μία ήττα. Ο ίδιος βέβαια, συγκαταλέγεται στους... ήρωες των τελευταίων ετών για το Περιστέρι, καθώς με δικό του τρίποντο απέναντι στον Πανερυθραϊκό, είχε καταφέρει η ομάδα να κερδίσει την παραμονή της τη σεζόν 2013-2014. Οι ιθύνοντες και ο Νίκος Καραγιάννης, θέλουν να ξαναγράψουν ιστορία μαζί με τον Παππά, αυτή την φορά για μία άνοδο και για το λόγο αυτό, του έχουν κάνει μία εξαιρετική προσφορά, που δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί.

Κανείς, ωστόσο, δεν πρέπει να «ξεγράψει» και τον Αίολο. Ο κόουτς Κουταλιανός υπολογίζει ιδιαίτερα στις υπηρεσίες του, εν όψει μίας σεζόν όπου υπάρχουν μεγάλες βλέψεις για την Α2 και ο Παππάς είναι ουσιαστικά ο τελευταίος εκ των περσινών «βαριών χαρτιών», που δεν έχει καταφέρει η διοίκηση να ανανεώσει. Είναι σε κάθε περίπτωση σίγουρο, ότι θα παλέψει για να τον διατηρήσει στις τάξεις του και ο παίκτης θα κληθεί σύντομα, μεταξύ δύο πολύ καλών προτάσεων, να επιλέξει αν θα επιστρέψει εντός Αττικής ή θα παραμείνει στην Αιτωλοακαρνανία. Είναι άξιο αναφοράς, πάντως, ότι ο Αστακός μετά από αρκετά χρόνια επαγγελματικής καριέρας, αποτέλεσε τον πρώτο του σταθμό εκτός Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα