Τέταρτη φορά σε 138 παιχνίδια...χωρίς ασίστ ο Σπανούλης!

Φαίνεται ότι οι δύσκολες βραδιές του Ολυμπιακού στο «Παλάου Μπλαουκγράνα» έχουν και την αιτιολογία τους ,και αυτή βάση αριθμών δείχνει το μπλοκάρισμα του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος είναι τρίτος στην ιστορία της Ευρωλίγκας στις ασίστ με 911, δεν μοίρασε καμία στην ήττα της ομάδας του, κάτι που είχε να συμβεί από τις 15 Απριλίου του 2015, όταν και πάλι στο ίδιο γήπεδο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει, στην ήττα

του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με 73-57, για να ακολουθήσει η γνωστή ανατροπή της σειράς, και η πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Πριν από αυτές τις δυο περιπτώσεις ήταν και πάλι σε ήττα, αυτή την φορά στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, με 66-62 στις 20/2/2014, για το Τop-16, με την προηγούμενη περίπτωση να βρίσκεται στο μακρινό 2012, στην βαριά ήττα της ομάδας του στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 96-64 και πάλι για το Τop-16.

Συνολικά σε 138 παιχνίδια που έχει δώσει με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στην Ευρωλίγκα, αυτό ήταν μόλις το τέταρτο παιχνίδι που δεν μοίρασε έστω μια ασίστ, με όλα τα παιχνίδια να συνοδεύονται από ήττες και να είναι μακριά από το ΣΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα