Τέλος η σεζόν για Χάκετ!

Άσχημα μαντάτα επεφύλασσε η σημερινή (13/12) ημέρα στον Ολυμπιακός, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο Ντάνιελ Χάκετ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ιταλοαμερικανός άσος υπέστη ρήξη οπίσθιων μηριαίων λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την Ούνικς Καζάν και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα (13/12), θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Αυτό πρακτικά σημαίνει

ότι ο Ιταλός διεθνής γκαρντ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 4-5 μήνες, χάνοντας ουσιαστικά το υπόλοιπο της σεζόν.

Έτσι, αυτό που μένει να φανεί είναι εάν οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρήσουν σε απόκτηση νέου γκαρντ ή εάν θα προσπαθήσουν να καλύψουν εκ των έσω το κενό που δημιούργσηε ο σοβαρός τραυματισμός του Χάκετ.

Λίγο αργότερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι ο Ιταλόαμερικανός άσος θα μείνεις εκτός δράσης για 6 μήνες: «Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει υποστεί απόσπαση του τένοντα του δικεφάλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα και για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του συνίσταται χειρουργική αντιμετώπιση η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα έξι μηνών», αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Keywords
Τυχαία Θέματα