Τέ-Λο-ς και τυπικά

Ο Εϊσι Λο αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο, ήρθε στην Αθήνα και αφού υποβλήθηκε σε λεπτομερείς εξετάσεις, επιβεβαιώθηκε πως δεν θα μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» κι έτσι οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν έπειτα από τρία χρόνια…

Ο Λο είχε συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, ωστόσο έπειτα από συζητήσεις ανάμεσα

σε παίκτη και ΚΑΕ, συμφωνήθηκε η λύση της συνεργασίας, με τον Αμερικανό να εισπράττει το ποσό που αντιστοιχούσε στη σεζόν 2013/2014, αλλά όχι και το ποσό της οψιόν, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, το οποίο ο Ολυμπιακός περιλαμβάνει σε όλα τα συμβόλαια των ξένων παικτών που αποκτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλή συνέχεια Έισι…

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό της με τον Έισι Λο και προχώρησε στην αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ.

Η συμβολή του Λο στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης για δυο συνεχόμενες σεζόν ήταν τεράστια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει τον Έισι για όσα πρόσφερε στην ομάδα και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα