«Ταύρος» ο Νοά και ο... μπαμπάς του! (vid's)

Οι Σικάγο Μπουλς ήταν πολύ σκληροί για τα… δόντια των Χιτ, τους οποίους νίκησαν με 95-88 στην παράταση στο «United Center» στο ντέρμπι της ημέρας για την ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ.

Ο Γιοακίμ Νοά έκανε τη διαφορά για τους «ταύρους», καθώς έφτασε κοντά σε τριπλ-νταμπλ, με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 5 κοψίματα, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην πολύ καλή άμυνα απέναντι στον ΛεΜπρον που είχε 17 πόντους με 8/23 σουτ (με 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ). Ο Ντι Τζέι Ογκουστίν ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπουλς

με 22 πόντους, ενώ ο Γουέιντ είχε 25 πόντους για την ομάδα του Μαϊάμι.

Η αναμέτρηση ήταν δραματική και κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο, καθώς η κανονική διάρκεια έληξε 86-86. Ο Χάινριχ με δίποντο διαμόρφωσε το ισόπαλο σκορ στα 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, σκορ το οποίο διατηρήθηκε παρά την προσπάθεια του ΛεΜπρον Τζέιμς στην τελευταία επίθεση των πρωταθλητών, η οποία σταμάτησε από το κλέψιμο του Μπάτλερ. Ο οποίος γενικά έβγαλε καταπληκτικές άμυνες απέναντί του. Μια από αυτές μπορείτε να δείτε εδώ:

Με αυτή τη νίκη οι Μπουλς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 35-28 (4οι στην Ανατολή), ενώ οι Χιτ είναι πλέον δεύτεροι στην Ανατολή έπειτα από τρεις συνεχείς ήττες στο 43-17.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πατέρας του Νοά, παλαίμαχος τενίστας και κάτοχος του Ρολάλ Γκαρός το 1983, Γιανίκ Νοά, ο οποίος, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο, ήταν πολύ εκδηλωτικός για τον γιό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα