«Ταύροι»... μαινόμενοι για μετάλλιο!

Αυτή την φορά, οι Ισπανοί δεν έχουν καμία απώλεια εν όψει Ρίο! Οι πρωταθλητές Ευρώπης, κατέστησαν γνωστή την προεπιλογή του Σέρτζιο Σκαριόλο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία αποτελείται από 24 παίκτες, μέσα στους οποίους υπάρχουν έξι NBAers.

Εντύπωση προκαλεί, το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται ο Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος δήλωσε «παρών» στην νέα πρόκληση της πατρίδας του, παρότι πριν από λίγο καιρό

είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι του, το οποίο του στοίχισε την υπόλοιπη σεζόν στο ΝΒΑ. Ο σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις θα έχει μάλλον ξεπεράσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και θα βρίσκεται στη διάθεση του Σκαριόλο, ενώ μαζί με την αρχική αποστολή θα είναι και ο Σερζ Ιμπάκα, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε αντικατασταθεί στη θέση του «νατουραλιζέ» από τον Νίκολα Μίροτιτς.

Αναλυτικά, η προεπιλογή των Ισπανών:

Αλμπέρτο Αμπάλδε, Άλεξ Αμπρίνες, Πάμπλο Αγκιλάρ, Χοσέ Καλντερόν, Βίκτορ Κλαβέρ, Κίνο Κολόμ, Ντάνιελ Ντίεθ, Ιλιμανέ Ντιόπ, Ρούντι Φερνάντεθ, Πάου Γκασόλ, Μάρκ Γκασόλ, Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, Ουίλι Ερνανγκόμεθ, Σερζ Ιμπάκα, Σέρχιο Γιουλ, Νίκολα Μίροτιτς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Φελίπε Ρέγες, Πάου Ρίμπας, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ρίκι Ρούμπιο, Φερνάντο Σαν Εμετέριο, Ζοάν Σάστρε, Γκιγιέμ Βίβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα