Τα «βάρη» των πρωταθλητών (photo gallery)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Μέτσοβο, εν όψει της νέας σεζόν που τον βρίσκει ήδη πλήρη για τις νέες υποχρεώσεις του, στις διασυλλογικές διοργανώσεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Οι πρωταθλητές Ελλάδος, πραγματοποίησαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα (29/8) προπόνηση επί ηπειρωτικού εδάφους, ασχολούμενοι με τα βάρη.

Μετά την πρώτη ημέρα, που περιείχε τρέξιμο και διάφορες ασκήσεις στο γρασίδι, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου

βρέθηκαν στον χώρο του γυμναστηρίου, ώστε να συνεχίσουν να βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση και να εμφανιστούν έτοιμοι σε αυτό το κομμάτι, για τις καινούργιες τους προκλήσεις. Η διοίκηση του συλλόγου, δημοσίευσε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook, επτά «κλικ» από τη σημερινή προπόνηση, με τους «ερυθρολεύκους» να συνεχίζουν να προετοιμάζονται σκληρά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το πρόγραμμα περιελάμβανε μπάσκετ, με τον Πάρη Μαραγκό να ξεπερνά τη γαστρεντερίτδα που τον ταλαιπωρούσε, να παίρνει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο και να επιστρέφει αύριο (30/8) στις προπονήσεις, όντας στη διάθεση του κόουτς Σφαιρόπουλου. Απών ήταν ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος αναμένεται και αύριο (30/8) να παραμείνει εκτός προπονήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα