Τα περιφερειακά... θεμέλια του Πεδουλάκη

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε στο άψε - σβήσε το θέμα προπονητή, δίνοντας στον Αργύρη Πεδουλάκη το δικαίωμα να "χτίσει" μια ομάδα όπως την οραματίζεται, αλλά εκτός από το δικαίωμα δίνοντάς του και πολύ χρόνο να κινηθεί.

Ο Ελληνας προπονητής έχοντας ζήσει πλέον από πρώτο χέρι το υπάρχον υλικό, ξέρει τι του χρειάζεται, τι όχι και τι προσθήκες θέλει. Και μπορεί τα τελευταία 24ωρα να οργιάζουν οι φήμες για επανένωση του διδύμου Γκιστ - Λάσμε στους ψηλούς, που μάλλον φήμες θα μείνουν και

στηρίζοντας περισσότερο σε... εικασίες, όμως, οι προτεραιότητες φαίνεται ότι έχουν να κάνουν με την περιφέρεια.

Ο Μάικ Μπράμος φέρεται προ των πυλών, όχι απλά του επαναπατρισμού αφού αυτό θα μπορούσε να συμβεί και μέσω της ΑΕΚ που τον θέλει, αλλά συγκεκριμένα του Παναθηναϊκού. Ο ομογενής διεθνής συγκεντρώνει πολλά στοιχεία που θέλει από παίκτη ο Πεδουλάκης και είναι πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Η δεύτερη περίπτωση που έχει ανέβει στα... ύψη της λίστα στόχων είναι ο Ντοντάι Ντρέιπερ. Ο 32χρονος Αμερικανός με την μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία και την πολύ καλή σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό οικοδόμημα που έχει κατά νου ο Πεδουλάκης και παρότι συνήθως οι επιλογές Αμερικανών γίνονται αργότερα, στ συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να υπάρξει άμεση δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα