Τα «μαδριλένικα» ρεκόρ (pics)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τη σεζόν της στην νέα Ευρωλίγκα, επικρατώντας του Ολυμπιακού με το επιβλητικό 83-65. Η βραδιά αυτή έκανε ευτυχισμένους άπαντες στη «Βασίλισσα», με δύο εκ των Μαδριλένων να έχουν έναν λόγο παραπάνω σε ατομικό επίπεδο να χαίρονται για την εν λόγω επιτυχία.

Ο λόγος γίνεται για τους Σέρχιο Γιουλ και Φελίπε Ρέγιες.

Με το επιθετικό του «κρεσέντο» στο πρώτο δεκάλεπτο, αρχικά, ο γκαρντ της Ρεάλ είχε ήδη καταφέρει να ξεπεράσει τους 2.000 πόντους στην καριέρα του στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ευρισκόμενος στα 29 του χρόνια και διαρκώς βελτιούμενος, μπορεί να βρεθεί ακόμη υψηλότερα από την 20ή θέση όπου τοποθετείται σήμερα, υπό την προϋπόθεση ασφαλώς ότι θα συνεχίζει να παίζει στην Ευρωλίγκα, μιας και οι «σειρήνες» από το ΝΒΑ δεν κοπάζουν. Προς το παρόν, έχει ως άμεσους στόχους του... τέσσερις παίκτες και πρόκειται για τους Έραζεμ Λόρμπεκ (2.038 πόντοι), Λουίς Σκόλα (2.054 πόντοι) και Παούλιους Γιανκούνας (2.075 πόντοι), αν και ο τελευταίος είναι ακόμη εν ενεργεία παίκτης της Ευρωλίγκα και με πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ζαλγκίρις.

.@23Llull, welcome to the EuroLeague's career 2,000-points club! pic.twitter.com/ykotF4Xjbl

EuroLeague (@EuroLeague) 12 Οκτωβρίου 2016

Από τη δική του πλευρά, ο κυρίαρχος των «αιθέρων» Φελίπε Ρέγιες, συνεχίζει στα 36 του χρόνια να θέτει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στον τομέα του ριμπάουντ. Με τα πέντε ριμπάουντ που κέρδισε (όλα αμυντικά) στο ματς με τον Ολυμπιακό, ξεπέρασε το «φράγμα» των 1.500 συνολικά κι έφτασε τα 1.502. Όντας ο αρχηγός και μία «σημαία» της Ρεάλ, φαίνεται πως ο αριθμός αυτός θα γίνει ακόμη μεγαλύτερος και δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεραστεί, με τον Γιάννη Μπουρούση να ακολουθεί με 1.444 ριμπάουντ.

.@9FelipeReyes got his 3rd rebound in the night - 1500 in his EuroLeague career! #GameON pic.twitter.com/xrvTir08D0

EuroLeague (@EuroLeague) 12 Οκτωβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα