Συζητήσεις με Ντίξον (vid)

Να καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ θέλει η ΑΕΚ, η οποία εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μάικλ Ντίξον και φαίνεται πως έχει προχωρήσει σε συζητήσεις μαζί του.

Ο Γιούρι Ζντοβτς ψάχνει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο οργανωτικό παιχνίδι της "Ένωσης" και οι διοικούβτες της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τον 26χρονο Αμερικανό, χωρίς, ωστόσο να φεύγει από το μυαλό του τεχνικού και η περίπτωση του Κλιφ

Χάμοντς.

Επίσης, ανταγωνισμό φαίνεται πως θα έχει ο "Δικέφαλος", καθώς και ο Άρης ενδιαφέρεται για τον ίδιο παίκτη, κυρίως λόγω του κοινοτικού διαβατηρίου που έχει, με τους ανθρώπους του "Αυτοκράτορα" να δείχνουν την προτίμηση τους τελευταία σε Αμερικανούς παίκτες.

Ο Μάικλ Ντίξον, τη σεζόν που πέρασε είχε μέσο όρο 14,4 πόντους, 4,6 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα σε 23:02 συμμετοχής ανά παιχνίδι με τη φανέλα της Νίμπουρκ, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τσεχία και πήρε την όγδοη θέση στη VTB League. Πέρσι αγωνίστηκε σε 69 ματς - 31 στη VTB, 20 στην Τσεχία και 11 στο Europe Cup. Τα ποσοστά του στα σουτ είναι αρκετά ικανοποιητικά: 85% στις βολές (146/172), 55% στα δίποντα (203/367) και 40% στα τρίποντα (123/308).

Keywords
Τυχαία Θέματα