Συμφώνησε με Ολυμπιακό ο Παπανικολάου

Έτοιμος να φορέσει ξανά τα "ερυθρόλευκα" φαίνεται πως είναι ο Κώστας Παπανικολάου, όπως αποκάλυψε το Eurohoops.net, καθώς ο 26χρονος διεθνής φόργουορντ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο διάρκειας 3.5 ετών και πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί ο "γάμος" είναι η τελική στάση της Μπαρτσελόνα, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε πρόταση προς τον παίκτη.

Ο Κώστας Παπανικολάου,

μετά την αποδέσμευση του από τους Ντένβερ Νάγκετς, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον τόσο Ολυμπιακού, όσο και του Άρη, της Λοκομοτίβ Κουμπάν και του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να φορέσει και πάλι τα "ερυθρόλευκα". Πλέον η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι η τελική απόφαση της Μπαρτσελόνα, καθώς οι "Καταλανοί" διατηρούν το δικαίωμα να αποκτήσουν τον παίκτη, "ματσάροντας" εντός 24 ωρών οποιαδήποτε προσφορά του γίνει.

Εφόσον δεν ανατραπούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο "Παπ" θα υπογράψει στους Πρωταθλητές Ελλάδας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και θα μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την έναρξη του δεύτερου γύρου του Top-16 της Euroleague.

Keywords
Τυχαία Θέματα