Συμφώνησε με Καντί η Κύμη

Παίκτης της Κύμης πρέπει να θεωρείται ο Τζέισον Καντί με τον Αυστραλό γκαρντ να τα βρίσκει σε όλα με την ομάδας της Εύβοιας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Συνεχίζει να ενισχύεται σε όλες τις θέσεις η Κύμη με στόχο την παραμονή της στην Basket League και στο πλαίσιο αυτό ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο Αυστραλό, Τζέισον Καντί, ο οποίος είναι και διεθνής με τη χώρα του.

Ο Καντί αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην

Sidney Kings, στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Μπράντ Νιούλεϊ που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Γενικά ο Αυστραλός δεν έχει καταφέρει ποτέ να αγωνιστεί μακριά από τη χώρα του και φέτος αποφάσισε να κάνει το μεγάλο ταξίδι προς την Ευρώπη. Παρόλα αυτά, στα χρόνια που βρισκόταν στη χώρα των Καγκουρό, κατάφερε να αγωνιστεί από το 2010 μέχρι το 2012 στους Gold Coast Blaze, στη συνέχεια για άλλη μία διετία (2012-2014) στους Adelaide 36ers και εν συνεχεία στους Sidney Kings, στους οποίους κατάφερε την περασμένη σεζόν να βγει πρώτος στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game.

Τα νούμερα του την περασμένη σεζόν έχουν αρκετό ενδιαφέρον, μιας και σε 28 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ.

{Video1}

Keywords
Τυχαία Θέματα