Συμφωνία με Περπέρογλου!

Η τελική απόφαση του Στράτου Περπέρογλου σχετικά με την παραμονή του (ή μη) μπορεί να μην πάρθηκε χθες, αλλά όπως αναφέραμε "όσο δεν ολοκληρώνονται οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών τόσο αυξάνεται το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί θετικά το ζήτημα". Κάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να κλείσει θετικά το ζήτημα τής ανανέωσης της συνεργασίας των "πράσινων" με τον Έλληνα φόργουορντ, με τον "Πέρπε" να γίνεται ο δεύτερος παίκτης του περσινού ρόστερ (μετά τον Κώστα Τσαρτσαρή) που θα επεκτείνει το συμβόλαιό του

με τους Κυπελλούχους Ελλάδος.

Η παραμονή του 28χρονου φόργουορντ στο ΟΑΚΑ ήταν απαραίτητη μετά την αποχώρηση αρκετών Ελλήνων από την "πράσινη" μηχανή προκειμένου για να διατηρηθεί το έντονο "γαλανόλευκο" στοιχείο με παίκτες "πρώτης γραμμής" στην ομάδα.

Έτσι, ο Περπέρογλου θα αποτελέσει τον έκτο Έλληνα της δωδεκάδας του τριφυλλιού μετά τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Τσαρτσαρή, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Μάικ Μπράμος και Βασίλη Ξανθόπουλο (απομένει η επίσημη ανακοίνωση).

Η επίτευξη συμφωνίας με τον Περπέρογλου δίνει τη δυνατότητα στον Αργύρη Πεδουλάκη να στραφεί, πλέον, ολοκληρωτικά στην αναζήτηση των υπόλοιπων ξένων παικτών που θα πλαισιώσουν την ελληνική εξάδα και θα αποτελέσουν το ρόστερ στο οποίο θα στηριχθούν οι "πράσινοι" για την επιστροφή τους στον θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα