Συγκινητικό μήνυμα Βατούτιν σε Ίβκοβιτς

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα, επέλεξε ο Αντρέι Βατούτιν να αποχαιρετήσει τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση ως προπονητής. Το περιεχόμενο του γράμματος αποκάλυψε ο μάνατζερ του Ντούνα, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Να θυμίσουμε ότι ο Ίβκοβιτς βρισκόταν στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας για 3 χρόνια (2002-2005).

Αναλυτικά το γράμμα του Βατούτιν:

«Μέσα από την καρδιά μου θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και την εκτίμηση μου ως προπονητή κι ως άνθρωπο. Η απόφαση σου να σταματήσεις μου φέρνει στο μυαλό σπουδαίες αναμνήσεις και συναισθήματα. Όλοι στην ΤΣΣΚΑ δεν θα ξεχάσουμε τη συνεισφορά και την επιρροή σου στο να γίνουμε υπερδύναμη. Για μας δεν είσαι απλά κόουτς, αλλά δάσκαλος, μέντορας, φίλος.

Θα μπορούσα εύκολα να αναφερθώ στους τίτλους, τα προπονητικά χαρίσματα και το στυλ σου. Ένα επίτευγμα σου όμως, ίσως σημαντικότερο από τους τίτλους είναι ότι πολλοί άνθρωπο παγκοσμίως-παίκτες, προπονητές, μάνατζερ- νιώθουν υπερήφανοι για τα μαθήματα ζωής που τους έδωσες.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω εκ μέρους όλων στην ΤΣΣΚΑ και να ευχηθώ σε σένα και την οικογένεια σου υγεία και ότι καλύτερο στην υπόλοιπη μπασκετική σου ζωή. Σε παρακαλώ θέλω να ξέρεις πως θα είσαι πάντα καλοδεχούμενος στη Μόσχα».

Keywords
Τυχαία Θέματα