Συγκινητική κίνηση του Τζόρνταν σε αυτιστικό θαυμαστή του (pics+vids)

Την ευαισθησία του σε ό,τι αφορά κοινωνικά θέματα έδειξε για μια ακόμη φορά ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος χάρισε σε άντρα που πάσχει από αυτισμό, δύο κουτιά με ρούχα από την εταιρία του.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες, όταν ο "Air" πληροφορήθηκε μέσω του διαδικτύου για έναν άντρα, ονόματι Τζέφρι Χάρισον, που πάσχει από αυτισμό και παίζει μπάσκετ, φορώντας τη φανέλα του με τους Σικάγο Μπουλς.

This nigga got the full Jordan everything

on lmao pic.twitter.com/gdcr4tnp3r

— Bubba Scarfs (@J_Hardiman23) July 5, 2016

Ο Τζόρνταν κινητοποιήθηκε άμεσα και επικοινώνησε με τον Αμερικανό άντρα, παίρνοντάς τον τηλέφωνο και στέλντοντάς του ένα ταχυδρομικό γράμμα.

The end of Jeffrey's phone call with Michael Jordan. I'll not soon forget this moment. pic.twitter.com/CCdcxMtDIZ

— Darnay Tripp (@DarnayTripp) August 12, 2016

Jeffrey reading his letter from MJ. So amazing. pic.twitter.com/a8vUdpH64B

— Darnay Tripp (@DarnayTripp) August 12, 2016

Μάλιστα, τού χάρισε δύο κουτιά με εξοπλισμό από την εταιρία του, καθώς όπως δηλώνει ο Χάρισον "τα ρούχα αυτά μου δίνουν δύναμη και κίνητρο να αντιμετωπίσω τις καθημερινές δυσκολίες και να κοιτάξω στα μάτια όλους τους αντιπάλους, εντός κι εκτός παρκέ."

Michael Jordan sent two boxes of gear to Jeffrey Harrison after seeing video of him playing hoops in his MJ uniform. pic.twitter.com/ZV0c7KpJcQ

— Darnay Tripp (@DarnayTripp) August 12, 2016

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ξεχωριστή κίνηση από πλευράς Τζόρνταν, ο οποίος πάντοτε δείχνει το ευαίσθητο κοινωνικό του πρόσωπο, βοηθώντας όσους ανθρώπους χρειάζονται την υποστήριξή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα