Συγχαρητήρια Κοντονή σε Εθνική Νέων Ανδρών

Την Εθνική Νέων Ανδρών συνεχάρη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, για την επιτυχία της να προβιβαστεί στην Α' Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει και το σχετικό Δελτίο Τύπου, ο κ. Κοντονής είχε συνομιλήσει και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ηλία Παπαθεοδώρου, μετά την ήττα από την Ισλανδία, όπου του εξέφρασε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

κ. Σταύρος Κοντονής συνεχάρη τους αθλητές της Εθνικής Νέων Ανδρών μπάσκετ τόσο εκ μέρους του Πρωθυπουργού, όσο και προσωπικά, για την άνοδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Α’ κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντονής είχε επικοινωνήσει με τον προπονητή της Εθνικής Νέων Ηλία Παπαθεοδώρου και αμέσως μετά την ήττα από την Ισλανδία, που οδήγησε την Εθνική μας στον μικρό τελικό, για να του εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο επίπεδο δουλειάς και ικανοτήτων της εθνικής μας, μεταφέροντάς του τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα κερδίσει στον μικρό τελικό την Κροατία και θα επιτύχει τον στόχο της».

Keywords
Τυχαία Θέματα