Στρέφεται σε Τζουγκαράκη ο Φάρος

Στις τελευταίες του διορθωτικές κινήσεις δείχνει να οδηγείται ο Φάρος Κερατσινίου, ο οποίος βλέποντας τις αγωνιστικές του αδυναμίες στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή, έσπευσε να βρει στο πρόσωπο του Φώτη Βασιλόπουλο τον ποιοτικό γκαρντ που έψαχνε, ενώ μετά τον τραυματισμό του Γάϊου Σκορδίλη, αναζήτησε και παίκτη να καλύψει το κενό μέσα στην ρακέτα.

Έτσι φαίνεται να τον βρίσκει στο πρόσωπο του Σάββα Τζουγκαράκη, ο οποίος προπονούταν τον τελευταίο μήνα με τον Ιωνικό Νικαίας, έχοντας

συμφωνήσει σε περίπτωση που η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου θα αγωνίζονταν στην Α2. Ωστόσο, μετά και την συμμετοχή του Αρκαδικού το όνειρο για τους Νικαιώτες έσβησε, και έτσι ο έμπειρος Χανιώτης σέντερ διαπραγματεύτηκε το μέλλον, και δείχνει να καταλήγει στον Φάρο.

Την περσινή σεζόν ο Τζουγκαράκης αγωνίστηκε στην Basket League με τον Αρκαδικό έχοντας συμμετοχή σε 13 παιχνίδια, ενώ διαθέτει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2, με την τελευταία του σεζόν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και τον Αετό να σκοράρει 11,9 πόντους και να μαζεύει 4,3 ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα