Κύπελλο Ισπανίας: Με τις «νυχτερίδες» στον τελικό η Ρεάλ!

Μίλησε η φανέλα στον αγώνα ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπασκόνια καθώς οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 99-103 στην παράταση(89-89 κ.α.). Πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους, είτε την Μπαρτσελόνα είτε την Βαλένθια, για τον τελικό του Copa del Rey που θα γίνει την Κυριακή(19/2) για να μάθουν αν θα συνεχίσουν να είναι Κυπελλούχοι Ισπανίας.

Ο Γιούλ 35 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του αγώνα ευστόχησε σε τρίποντο γράφοντας το 89-89 και στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας

της αναμέτρησης για την Μπασκόνια ο Σέιν Λάρκιν δεν βρήκε τον στόχο πίσω από την γραμμή των 6.75 μέτρων. Ο Σέρχιο Γιουλ παραλίγο να γίνει... μοιραίος για την ομάδα του, καθώς στο φινάλε της τέταρτης περιόδου αστόχησε σε τρίποντο,παρόλο που το παιχνίδι τελικά οδηγήθηκε τελικά στην παράταση. Ο Γιούλ και ο Αγιόν, όμως, ήταν καθοριστικοί στην παράταση και η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη με 99-103, καθώς ξέφυγε με 96-102 στο 44΄ και διατήρησε το προβάδισμα και την ψυχραιμία της ως το τέλος.

Ο Σέρχιο Γιουλ φόρτωσε με 23 πόντους το καλάθι των Βάσκων, ενώ στη συγκομιδή του είχε και 4 ασίστ. Οι Λούκα Ντόντσιτς (23π., 6ρ., 3ασ.) και Άντονι Ράντολφ (20π., 4ρ.) πραγματοποίησαν επίσης πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ενώ καθοριστικός στην παράταση για τους Μαδριλένους ήταν ο Γκουστάβο Αγιόν (13π., 5ρ., 8ασ.).

Από την πλευρά των Βάσκων ξεχώρισαν ο Ροντρίκ Μπομπουά (27π.), ο Άνταμ Χάνγκα (19π., 4ρ.) και ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα είχε την ευκαιρία να... καθαρίσει για την ομάδα του.

Στον άλλο ημιτελικό που έγινε πιο αργά η Βαλένθια νίκησε την κουρασμένη Μπαρτσελόνα με 76-67 παίζοντας άμυνα σεμιναριακού επιπέδου στο δεύτερο ημίχρονο,που δέχθηκε μόλις 29 πόντους και πανηγρύσισε την πρόκριση στον τελικό όπου θα αντιμετωπισει τ Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 19:30!

Keywords
Τυχαία Θέματα