Στοίχημα: Τρομερή η επίθεση της Αρμάνι

Κυριακή σήμερα (20/11) και η μπασκετική δράση συνεχίζεται χωρίς... σταματημό. Στο κουπόνι μπάσκετ μπορούμε να βρούμε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές κι εμείς καταλήγουμε σε τετράδα προτάσεων από Ισπανία, Ιταλία και VTB League.

Ας πάρουμε τα πράγματα με χρονική σειρά. Ξεκινάμε, λοιπόν, με Ισπανία και την αναμέτρηση της Μπέτις με τη Μούρθια. Με ρεκόρ 3-4 συνεχίζει στην ACB η Μπέτις που την προηγούμενη

εβδομάδα είχε ρεπό και το τελευταίο της παιχνίδι ήταν εκείνο προ δύο εβδομάδων με την Γκραν Κανάρια στο Λας Πάλμας, το οποίο το έχασε με 82-62. Η Μούρθια υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα, ηττήθηκε άνετα 83-99 και το ρεκόρ της διαμορφώθηκε στο 2-6. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του Eurocup και η Μούρθια έφυγε νικήτρια από το Μαυροβούνιο με 75-86 επί της Μπούντουσνοστ, παίρνοντας συγχρόνως την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μούρθια περνάει πολύ κακή περίοδο μετρώντας πέντε συνεχόμενες ήττες, όμως αποτελούσε σαφές ελαφρυντικό η απουσία του ηγέτη της, Φακούντο Καμπάτζο. Ο Καμπάτζο γύρισε και η Μούρθια ανέβασε άμεσα την επιθετική της επίδοση από τους 57 με Γκραν Κανάρια και 72 πόντους με Ανδόρρα στους 83 και 86 πόντους με Μπαρτσελόνα και Μπούντουσνοστ αντίστοιχα. Παραδοσιακά η Μπέτις τρέχει περισσότερο όταν παίζει εντός, θα ακολουθήσει με τον Καμπάτζο υγιή η Μούρθια, αναμένεται να επαληθευθεί εύκολα το Over 158.5.

Παραμένουμε στην Ιβηρική χερσόνησο και στρέφουμε το βλέμμα μας στη μάχη της Τενερίφης με τη Φουενλαμπράδα. Η Τενερίφη έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος με τη συντριβή που υπέστη από τη Ρεάλ με 86-59 και στη συνέχεια ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική στο Champions League (από την Οστάνδη με 66-62). Η Φουενλαμπράδα ηττήθηκε από τη Σαραγόσα με 80-75 μετά από παράταση (67-67 κανονική διάρκεια) και συνεχίζει με ρεκόρ 2-6 ενώ στο Eurocup έκανε καταπληκτική εμφάνιση και διέλυσε την Άλμπα με 105-80. Η πορεία της Τενερίφης μέχρι στιγμής είναι φυσικά αξιοπρόσεκτη, αλλά τα αποτελέσματα των τελευταίων δύο εβδομάδων δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για το μέλλον της ομάδας, παρά του γεγονός ότι ο ηγέτης Ριτσότι είναι διαθέσιμος. Με δεδομένο λοιπόν το ενδεχόμενο διάστημα ντεφορμαρίσματος της Τενερίφης και την καλή απόδοση τελευταία της "Φουέν" αξίζει ποντάρισμα στο +10 της φιλοξενούμενης.

Under στο Καζάν

Η τρίτη σημερινή μας επιλογή έρχεται από τη VTB League και πιο συγκεκριμένα από το παιχνίδι της Ούνιξ Καζάν με τη ΒΕΦ Ρίγα. Η Ούνιξ έχει να αγωνιστεί για την VTB από τις 6 Νοεμβρίου που ηττήθηκε 87-70 από την Κίμκι και έφτασε το ρεκόρ της στο 5-1. Έπειτα έδωσε τρεις αγώνες για την Euroleague, νίκησε τον Αστέρα με 65-62, ηττήθηκε από την Εφές με 104-99 και τέλος, την προηγούμενη Πέμπτη, ηττήθηκε 73-74 από τη Μακάμπι. Η Ρίγα έκανε καλή εμφάνιση, νίκησε την Άβτοντορ με 87-76 και έφτασε το ρεκόρ 3-2 για την VTB ενώ συνεχίζει να δίνει κανονικά αγώνες φέτος στη λίγκα της Λετονίας όπου είναι αήττητη με 5-0. Το ζεύγος παραδοσιακά δεν παρουσιάζει μεγάλα σκορ, η επιλογή είναι το Under 162.5 με το δεδομένο ρίσκο ενός αγώνα της VTB.

Κλείνουμε με Ιταλία και την αναμέτρηση της Κρεμόνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι είναι μόνοι τελευταίοι με ρεκόρ 1-6, μετά την έκτη συνεχόμενη ήττα τους με 79-76 από την Ορλαντίνα. Η Αρμάνι είναι στην κορυφή αήττητη με 7-0 και στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε 86-77 της Σάσσαρι, πολύ δύσκολα αφού «καθάρισε» οριστικά στο τελευταίο δίλεπτο. Μεσοβδόμαδα είχε στο πρόγραμμα διπλή αγωνιστική στην Euroleague και αρχικά νίκησε εύκολα την Μπασκόνια με 88-76 ενώ μετά ηττήθηκε εύκολα από τον Αστέρα με 83-70. Το σύνολο από το Μιλάνο είναι αχτύπητο στην Ιταλία, ακόμα και όταν παίζει άσχημα, διότι έχει τρομερή επιθετική επίδοση με 88.5 πόντους ανά αγώνα. Η Κρεμόνα έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της λίγκας με 83 πόντους ανά αγώνα, πολύ δύσκολα θα κρατήσει χαμηλά σήμερα την Αρμάνι επομένως το φυσιολογικό είναι η πρωτοπόρος να φτάσει τουλάχιστον στους μέσους όρους της. Επιλογή λοιπόν το Over 86.5 της Αρμάνι.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα