Στοίχημα: Στάση... Παλέ για την Μπάνβιτ

Με αγώνες για το FIBA Champions League και το Eurocup, υπάρχει πλήθος επιλογών στο κουπόνι μπάσκετ της Τετάρτης. Τρία παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το σημερινό πρόγραμμα, δύο από το Champions League και ένα από

το Eurocup! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκινάμε από τον αγώνα του Άρη με την Μπάνβιτ. Πολύ καλός ήταν ο Άρης την προηγούμενη εβδομάδα στο Ισραήλ, κέρδισε 53-85 τη Ναχαρίγια και συνεχίζει αήττητος στο Champions League, κάτι το οποίο ισχύει και για την Μπάνβιτ, η οποία μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στη διοργάνωση έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, ενώ παραμένει αήττητη και στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Στα της σημερινής αναμέτρησης, οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την αντίπαλό τους με τη «συνταγή» της πολύ σκληρής άμυνας και θεωρούμε ότι έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν και να βάλουν τέλος στο αήττητο σερί της Μπάνβιτ, η οποία παρουσιάζει σημάδια κόπωσης το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο, ότι στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έστω και αν κατάφερε να επιβληθεί, απώλεσε σημαντικές διαφορές. Ακόμα και με την Μπαλικεσίρ, προηγήθηκε με 16 πόντους στις αρχές της τετάρτης περιόδου και επέτρεψε στη συνέχεια στην αντίπαλό της να φτάσει σε απόσταση βολής. Στοιχηματικά, κρατάμε τόσο τη νίκη του Άρη, όσο και το Άρης -3.5, με τη δεύτερη επιλογή, βέβαια, να εμπεριέχει μεγαλύτερο ρίσκο.

Η δεύτερη πρόταση από το Champions League προκύπτει από το ματς Σαρλερουά – Λούντβιγκσμπουργκ. Στην τελευταία θέση του Ε ομίλου φιγουράρει η Σαρλερουά, χωρίς να έχει πανηγυρίσει νίκη μέχρι στιγμής. Η Λούντβιγκσμπουργκ επιτέλους... κέρδισε, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη και μάλιστα συντρίβοντας τη Ζολνόκι με 99-56, ενώ ακολούθησε νέα καλή εμφάνιση και επικράτηση, με 87-95 επί της Μπρεμερχάβεν. Η Σαρλερουά «μετράει» ήδη τρεις συντριβές, από Μπεσίκτας, ΑΕΚ και Σάσσαρι, και απόψε πάει για την τέταρτη, καθώς δεν έχει την ποιότητα να κοντράρει στα ίσια την γερμανική ομάδα. Η Λούντβιγκσμπουργκ πέρασε ένα κακό διάστημα, με ήττες στις λεπτομέρειες από Ζιελόνα Γκόρα και Παρτιζάν για το Champions League, ενώ έπειτα είχε δύσκολο πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας σε διαδοχικές αναμετρήσεις τις αήττητες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, Μπάμπεργκ και Ουλμ, από τις οποίες ηττήθηκε πολύ εύκολα. Η Λούντβιγκσμπουργκ χρειάζεται νίκες για να ανεβάσει ψυχολογία, αφού είναι καλή ομάδα, και αντίπαλοι όπως η Ζολνόκι την προηγούμενη εβδομάδα και η Σαρλερουά απόψε, «βολεύουν». Δε θα σηκώσουν το πόδι από το... γκάζι οι Γερμανοί και η Σαρλερουά δίνει την ευκαιρία για μεγάλο σκορ, καθώς δέχεται 87 πόντους ανά αγώνα στο Βέλγιο και στο Champions League δέχθηκε 92 από Μπεσίκτας, 95 από Σάσσαρι και 80 από την ΑΕΚ που κατέβασε στροφές σχετικά νωρίς στο παιχνίδι. Επιλογή το Over 84.5 πόντοι της φιλοξενούμενης.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με τον αγώνα Λιέτουβος Ρίτας – Φουενλαμπράδα για το Eurocup. Η Ρίτας δεν έχει ακόμη νίκη στη διοργάνωση, όμως και στα τρία ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής αγωνίστηκε μακριά από την έδρα της και ηττήθηκε οριακά, 76-71 στο τελευταίο λεπτό από την Κίμκι, 80-76 στο τελευταίο λεπτό από την Μπιλμπάο και μετά από τρεις παρατάσεις από την Άλμπα. Σήμερα, στον πρώτο αγώνα που δίνει μπροστά το κοινό της μπορεί να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη απέναντι στη Φουενλαμπράδα, η οποία χάνει σημαντική από τη δύναμή της όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της. Θα στηρίξουμε, επομένως, τους Λιθουανούς, επιλογή είναι η Ρίτας -3.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα