Στοίχημα: «Σκληρό» ματς στο Βελιγράδι

Ξεκινά σήμερα (23/02) η 23η αγωνιστική της Euroleague, με τέσσερα παιχνίδια να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Μακάμπι ΤελΑβίβ, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Γαλατασαράι, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ

του Betarades.gr!

Ξεκινάμε από τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Γαλατασαράι, από τον οποίο προκύπτει η βασική πρόταση της ημέρας. Σε επίπεδο Euroleague, η τουρκική ομάδα προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 62-69 επί της Μπαρτσελόνα, ενώ κατά τη διακοπή συμμετείχε στο Final-8 του Κυπέλλου Τουρκίας. Εκεί, αρχικά επικράτησε 77-71 της Νταρουσάφακα στον προημιτελικό και στη συνέχεια ηττήθηκε με 71-68 από την μετέπειτα κυπελλούχο, Μπάνβιτ. Οι Σέρβοι, από την πλευρά τους, υπέστησαν δύο διαδοχικές ήττες, από Εφές Αναντολού και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, διατηρούνται, ωστόσο, εντός πρώτης οκτάδας. Σήμερα αντιμετωπίζουν την αδιάφορη βαθμολογικά Γαλατασαράι και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για αυτούς. Ο Ερυθρός Αστέρας στο γήπεδό του είναι πανίσχυρος, αποτελεί την ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο και η πρώτη επιλογή που έρχεται στομυαλό είναι, φυσικά, η νίκη του.

Επιλογή το Under

Αξιόλογη πρόταση, επίσης, από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, είναι το Under 153 πόντοι, καθώς οΑστέρας διαθέτει μία από τις κορυφαίες άμυνες της διοργάνωσης. Για την ακρίβεια, είχε την κορυφαία πριν από τις δύο διαδοχικές ήττες από Εφές και ΤΣΣΚΑ, ενώ στο διάστημα της διακοπήςέδειξε ότι δούλεψε αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι δεχόμενος 56 πόντους από την Τσιμπόνα και61 από την Κάρπος Σοκόλι στην Αδριατική Λίγκα, 60 από την Ζελέζνικ και 64 από την Παρτιζάνγια το Κύπελλο Σερβίας. Η Γαλατασαράι μετά το 62-69 επί της Μπαρτσελόνα παρουσίασε τααποτελέσματα 79-64 με Μπάνβιτ για την BSL, 77-71 με Νταρουσάφακα και 71-68 με την Μπάνβιτστο Κύπελλο. Αναμένεται σκληρό ματς και το Under 153 είναι η προφανής επιλογή.

Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό

Μεταφερόμαστε στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα διεξαχθεί το σπουδαιότερο, ίσως, ματς της αγωνιστικής, ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό. Η Φενέρ βρίσκεται στην 4η θέση, απέχει μία μόλις νίκη από τον 5ο Παναθηναϊκό, αλλά υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Επομένως, αν κερδίσει σήμερα θα διατηρήσει σημαντικό πλεονέκτημα για να τερματίσει στηνπρώτη τετράδα και θα πλησιάσει στη μία νίκη από την 3η θέση. Επιπρόσθετα, η ομάδα του Ομπράντοβιτς θα επιδιώξει να καλύψει τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στο ΣΕΦ (71-62). Οι«ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους, δεν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τετράδας αν είναισοβαροί έως το τέλος της κανονικής περιόδου. Απόψε θα αγωνιστούν χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο έχουν αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι μπορούν να λειτουργήσουν άψογα και χωρίς τον αρχηγό τους. Συμπερασματικά, η Φενέρμπαχτσε είναι το φαβορί, αγωνίζεται στην έδρα της και κατά πάσα πιθανότητα θα κερδίσει. Στοιχηματικά, ωστόσο, καλύτερη επιλογή φαντάζει το Under 147.5 πόντοι, το οποίο επαληθεύτηκε με άνεση στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Άλλωστε, αναμετρώνται η δεύτερη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, αυτή του Ολυμπιακού, με την τέταρτη καλύτερη, αυτή της Φενέρ.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπηκαι ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα