Στοίχημα: Νίκη με Under για ΠΑΟΚ

Τρεις προτάσεις από τα σημερινά (30/11) παιχνίδια σε FIBA Champions League και Eurocup έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr. Ανάμεσά τους και ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Βέντσπιλς στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας! Πάμε να δούμε αναλυτικά προγνωστικά

μπάσκετ του κορυφαίου στοιχηματικού site στην Ελλάδα.

Επιτακτική η νίκη για ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε με το ματς του “δικεφάλου”. Ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε στη Γερμανία από την Όλντεμπουργκ με 67-62, ενώ στη συνέχεια έβαλε τέλος στο σερί των πέντε ηττών με το 77-75 επί του ΑΓΟΡ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος για τους “ασπρόμαυρους” και η πρόκριση στην επόμενη φάση δε βρίσκεται στα χέρια τους. Αν δεν κερδίσουν σήμερα τη Βέντσπιλς, τότε η κατάσταση θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο και περιμένουμε την αντίδραση των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου. Κρατάμε τη νίκη του ΠΑΟΚ συνοδευόμενη με το Under 143.5 πόντους, καθώς και οι δύο ομάδες σκοράρουν με μεγάλη δυσκολία, 64 πόντους ανά αγώνα ο ΠΑΟΚ, 74 η Βέντσπιλς.

Σκληρή αμυντικά η Νεπτούνας

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Νεπτούνας – Ρόζα Ράντομ. Η Νεπτούνας ηττήθηκε στη Λετονία από τη Βέντσπιλς με 66-61, αλλά παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου της, με ρεκόρ 5-1, ενώ η Ρόζα Ράντομ ηττήθηκε από τη Βιλερμπάν και συνεχίζει στη διοργάνωση με ρεκόρ 3-3. Η Νεπτούνας διαθέτει μία από της καλύτερες άμυνες του Champions League και δέχεται μόλις 64 πόντους ανά αγώνα, ενώ η Ρόζα Ράντομ δεν είναι καλή επιθετικά, πετυχαίνοντας μόνο 63.5 πόντους κατά μέσο όρο (έχουν αφαιρεθεί φυσικά οι πέντε παρατάσεις που έχει παίξει). Επιπλέον στα τελευταία παιχνίδια της η Νεπτούνας είχε τα αποτελέσματα 64-58 με Ντουκίτζα, 66-61 με Βέντσπιλς, 67-77 με Λιετκαμπέλις, 68-63 με ΠΑΟΚ, 70-63 με Νεβεζίς, 63-64 με Όλντενμπουργκ. Η επιλογή, επομένως, με βάση τα παραπάνω δεδομένα, είναι το Under 141.5 πόντοι.

Over στο Κίμκι - Άλμπα

Ολοκληρώνουμε με Eurocup, διοργάνωση από την οποία έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι Κίμκι – Άλμπα Βερολίνου. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Κίμκι κέρδισε με 96-84 την Φουενλαμπράδα, ενώ η Άλμπα ηττήθηκε 88-92 από την Μπιλμπάο με 88-92. Το Σαββατοκύριακο αμφότερες επιβλήθηκαν εκτός έδρας για τα πρωταθλήματά τους, η Κίμκι με 73-77 επί της Μινσκ και η Άλμπα 69-80 κόντρα στην Γκίσεν. Στον πρώτο γύρο, η Κίμκι είχε κάνει την καλύτερη φετινή εμφάνισή, επικρατώντας επί της Άλμπα 72-102 και σήμερα θέλει τη νίκη για να προκριθεί οριστικά στην επόμενη φάση. Αντιθέτως η Άλμπα με τις δύο συνεχόμενες ήττες στην διοργάνωση, από Φουενλαμπράδα και Μπιλμπάο, κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας. Προτιμότερη αποτελεί το Over 170.5, το οποίο ξεπέρασε το ζεύγος στον πρώτο του αγώνα και γενικά τις τελευταίες αγωνιστικές το ξεπέρασαν αμφότερες στα παιχνίδια τους πολλάκις. Επιλογή, λοιπόν, το Over 170.5 πόντοι.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα