Στοίχημα: «Μιλάνε» οι έδρες σήμερα

Η... διαβολοβδομάδα της Euroleague συνεχίζεται την Πέμπτη (17/11) με τέσσερις αναμετρήσεις. Η Ούνιξ Καζάν υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 18:00, η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Εφές Αναντολού στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης (19:45), ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο στις 20:00, ενώ το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον αγώνα Σάσκι Μπασκόνια – Μπάμπεργκ στις 21:30. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που έχει ξεχωρίσει στοιχηματικά το Betarades.gr.

Επιβάλλεται

ο Ερυθρός Αστέρας

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μπάσκετ με το παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο. Μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε στο Μπάμπεργκ (78-79), ο Αστέρας οφείλει να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο Βελιγράδι αν θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω στη φετινή διοργάνωση, καθώς στη θεωρητικά πανίσχυρη έδρα του έχει κερδίσει μόνο την Μπαρτσελόνα φέτος. Η Αρμάνι, από την πλευρά της, συνεχίζει να αποδίδει εξαιρετικά επιθετικά και να σκοράρει περισσότερους από 90 πόντους ανά παιχνίδι. Βέβαια, δεν... ασχολείται ιδιαίτερα με την άμυνά της και σε αυτή ακριβώς την αδυναμία της θα επιδιώξει να «χτυπήσει» σήμερα ο Αστέρας. Δεν δικαιολογείται το εντός έδρας ρεκόρ των Σέρβων και κακώς προσφέρονται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Επιλογή, λοιπόν, από το παιχνίδι είναι η νίκη του Αστέρα, σε αποδόσεις πάνω από 2.10.

Αξίζει το ρίσκο με Ούνιξ

Ένα ακόμη ματς το οποίο θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, είναι αυτό ανάμεσα στην Ούνιξ Καζάν και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η Ούνιξ αποδίδει καλό μπάσκετ στα τελευταία παιχνίδια της και θα μπορούσε να πετύχει σπουδαία νίκη στην Πόλη επί της Εφές Αναντολού αν πρόσεχε περισσότερο την άμυνά της. Η Μακάμπι, από την πλευρά της, πέτυχε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε τη νίκη που ήθελε τόσο καιρό. Μία νίκη, δηλαδή, επί μιας μεγάλης αντιπάλου, ώστε να αποδείξει ότι έχει επιστρέψει και μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό φέτος, ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Βέβαια το αποτέλεσμα κόντρα στη Φενέρ δε σηματοδοτεί κάτι περισσότερο. Οι αδυναμίες των Ισραηλινών είναι γνωστές και «χτυπητές», οπότε κακώς προσφέρονται ως φαβορί απόψε στο Καζάν. Αν και εμπεριέχει πολύ μεγάλο ρίσκο, το ποντάρισμα στη νίκη της Ούνιξ έχει στοιχηματική αξία.

Αναμονή για το live

Από τα δύο υπόλοιπα παιχνίδια, αν και είναι προτιμότερο να περιμένουμε την εξέλιξη τους προκειμένου να ποντάρουμε εφόσον προκύψει κάποια επιλογή στο live, κλείνουμε προς το Over 162.5 πόντους στο Φενέρμπαχτσε – Εφές Αναντολού, διότι η Εφές δίνει «τρελό» ρυθμό στα παιχνίδια της, όμως είναι επικίνδυνη η αντιμετώπιση των παικτών της Φενέρ που μπορεί να παίξουν με μεγάλη ένταση στην άμυνα για τη νίκη. Όσο για το Σάσκι Μπασκόνια – Μπάμπεργκ, η Μπασκόνια δεν είναι η ομάδα που κάνει άνετες νίκες στην έδρα της, η Μπάμπεργκ θα δώσει τον όγδοο «κλειστό» αγώνα της στην διοργάνωση και επομένως η επιλογή θα μπορούσε να ήταν η Μπάμπεργκ +6.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα