Στοίχημα: Η ευκαιρία της Αρμάνι

Η Euroleague μονοπωλεί την αγωνιστική δράση στο σημερινό κουπόνι μπάσκετ και μας προσφέρει ζευγάρι επιλογών από τις αναμετρήσεις σε Ιταλία και Κωνσταντινούπολη. Πάμε, λοιπόν να δούμε αναλυτικά τις δύο σημερινές μας επιλογές.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Αρμάνι συνεχίζει με ρεκόρ 4-6 στην Euroleague

αφού την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε 100-79 από την Ούνιξ. Αντέδρασε μόνο στην τρίτη περίοδο, όπου είχε επιμέρους σκορ 16-26, αλλά η γενικότερη εμφάνισή της ήταν άσχημη. Στο ιταλικό πρωτάθλημα παρέμεινε μόνη πρώτη και αήττητη μετά τη νίκη 74-92 επί της Τρέντο. Η ΤΣΣΚΑ, από την πλευρά της, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 9-1 και προέρχεται από το νικηφόρο 88-90 επί της Μπάμπεργκ. Ο Φριτζόν με buzzer-beater δίποντο ήταν αυτός που έκρινε τον αγώνα. Έπειτα, το Σαββατοκύριακο, υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα στην VTB με 83-74 από την Κουμπάν. Η Αρμάνι έχει υποστεί τρεις σερί ήττες στην διοργάνωση, από Αστέρα, Φενέρ και Ούνιξ, γι’ αυτό έπεσε από την πρώτη οκτάδα διατηρώντας αρνητικό ρεκόρ 4-6. Το θετικό όμως στοιχείο για την Αρμάνι είναι ότι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς για τον οποίο ανακοινώθηκε πως θα μείνει εκτός αγώνων μέχρι τη λήξη του 2016 διότι χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση. Ο Τεόντοσιτς έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις στα τελευταία ματς, στα τρία με Ζαλγκίρις, Μπασκόνια και Μπάμπεργκ που έλειψε ο Ντε Κολό, με 25 πόντους και 5 ασσίστ, 34 πόντους και 10 ασσίστ, 31 πόντους και 8 ασσίστ αντίστοιχα. Ο Ντε Κολό ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, η ΤΣΣΚΑ θα παίξει χωρίς του δύο κορυφαίους παίκτες της, τους δύο κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης επομένως η «κόντρα» της είναι κάτι προφανές αφού η Αρμάνι είναι εξαιρετική φέτος, με εξαίρεση τα τελευταία ματς, και χρειάζεται νίκες. Επιλογή η Αρμάνι +5.5.

Κερδίζει η "Φενέρ", αλλά... όχι εύκολα

Μετακινούμαστε στην αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ με τον Ερυθρό Αστέρα. Η Φενέρ πήρε μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ με 78-77 και ισοβαθμεί με την ισπανική ομάδα στην δεύτερη θέση, με ρεκόρ 7-3. Για την τουρκική λίγκα υπέστη ήττα μετά από επτά σερί νίκες, με 81-72 από την Τόφας, και έπεσε στην τρίτη θέση. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν τα κατάφερε για άλλη μια φορά στην έδρα του, ηττήθηκε 79-88 από την Ζαλγκίρις και συνεχίζει με ρεκόρ 4-6.Στην δεύτερη περίοδο ήταν το καλύτερό του διάστημα, με επιμέρους 28-18 προηγήθηκε 44-42 στο ημίχρονο όμως στο 30’ οι ομάδες ήταν ισόπαλες 66-66 και ο Αστέρας κατέρρευσε στην τελευταία περίοδο με επιμέρους 13-22. Στην Αδριατική λίγκα παραμένει αήττητος μετά και το 93-62 επί της Ζελέζνικ. Οι Σέρβοι παρουσιάζουν αντίστροφη συμπεριφορά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, όντας αδύναμοι μέσα στο "σπίτι" τους και αποδίδοντας καλύτερα εκτός έδρας. Θα νικήσει η Φενέρ όμως το -11.5 που προσφέρεται δεν αντικατοπτρίζει την δυσκολία του αγώνα, άλλωστε ποτέ μέχρι σήμερα στην Euroleague η Φενέρ δεν έκανε εύκολη νίκη με μεγάλη διαφορά. Προς +11.5 Αστέρας ο... προσανατολισμός.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα