Στοίχημα: Επιλογές από Ελλάδα και Τουρκία

Μετά από μία εβδομάδα με έντονες συγκινήσεις λόγω της διπλής αγωνιστικής στην Euroleague, επανερχόμαστε σε ρυθμούς εθνικών πρωταθλημάτων. Αρκετές οι επιλογές που προσφέρει το κουπόνι μπάσκετ και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις προτάσεις. Μία από την ελληνική Α1 και δύο από τη λίγκα της Τουρκίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr

μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από τα... δικά μας και τον αγώνα ΤρίκαλαΠΑΟΚ. Με αρνητικό ρεκόρ 1-5 συνεχίζει η ομάδα των Τρικάλων μετά μετά την ήττα 84-56 από τον ΑΓΟΡ. Ήττα υπέστη και ο ΠΑΟΚ, από την ΑΕΚ με 71-78, και συνεχίζει με ρεκόρ 4-2 στην Α1. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν καλύτεροι από την Ένωση για 30 λεπτά, παίρνοντας προβάδισμα 38-34 στο ημίχρονο και 53-42 λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο, ωστόσο, άρχισαν τα προβλήματα για την ομάδα του Μαρκόπουλου που δέχθηκε σερί 6-25 λόγω των απαράδεκτων επιθέσεων που επιχείρησε και των πολλών άστοχων βολών που είχε.

Τα Τρίκαλα φέτος σκοράρουν μόλις 61.3 πόντους ανά αγώνα, δέχονται 77 και στις έξι αναμετρήσεις που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, οι 145 πόντοι δεν ξεπεράστηκαν (140 με Άρη, 125 με Απόλλων, 142 με Λαύριο, 137 με ΑΕΚ, 145 με Κύμη και 140 με ΑΓΟΡ). Μεγαλύτερους μέσους όρους παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, με 76 πόντους στην επίθεση και 74 στην άμυνα, όμως σε ματς με αμυντικές ομάδες έχει παρουσιάσει χαμηλά σκορ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, το 62-66 με τον Άρη, το 71-78 με την ΑΕΚ που έφτασε εκεί λόγω βολών, το πρόσφατο 68-63 από τη Νεπτούνας για το Champions League, το 61-67 με την Βιλερμπάν, το 70-75 με την Βαρέζε αν και μπήκαν περίπου 17 πόντοι στο τελευταίο λεπτό και το 59-52 με την Ουσάκ. Επομένως, περιμένουμε από τα Τρίκαλα να βασιστούν στην άμυνά τους για να φτάσουν στη νίκη και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο ρυθμό. Αρκετά πιθανό το Under 144.5.

Δύο επιλογές από Τουρκία

Συνεχίζουμε με Τουρκία και τον αγώνα Γεσιλγκιρεσούν – Μπουγιουκσεχίρ. Εντυπωσιακή έως τώρα η Γεσιλγκιρεσούν, ενώ η Μπουγιουκσεχίρ δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ασχολείται με την άμυνα, δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα της λίγκας, δεχόμενη 85 πόντους ανά αγώνα. Η πολύ καλή επίθεση της Γεσιλγκιρεσούν θα έχει εύκολο έργο σήμερα, θα επιτρέψει στην Μπουγιουκσεχίρ να τρέξει εφόσον δεν απειλείται, όπως έκανε και με την ΤΕΝΤ στο 107-77 οπότε είναι πολύ πιθανό να επαληθευθεί το Over 163.5.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Πινάρ Καρσίγιακα – Ουσάκ. Τα νούμερα της Πινάρ μας ωθούν προς το Under 156.5 πόντους, διότι σκοράρει 72 πόντους ανά αγώνα και δέχεται 71.5. Η πραγματική εικόνα της Ουσάκ βγαίνει στο Champions League που κανένα παιχνίδι της δεν έχει ξεπεράσει τους 145 πόντους (65-67 με Νεπτούνας, 59-52 με ΠΑΟΚ, 74-69 με Βέντσπιλς, 72-72 με Ρόζα Ράντομ και 60-65 με Όλντενμπουργκ). Μια από τα... ίδια και για την Πινάρ στο Champions League. Για αυτή, συγκεκριμένα, κρατάμε τα τρία τελευταία παιχνίδια της, το πάρα πολυ μικρό 74-76 με τη ρωσική Άβτοντορ που ξεπερνά πάντα τους 170 πόντους, το 71-71 με την ΤΕΝΤ που μέχρι τότε δεχόταν πάνω από 100 πόντους ανά αγώνα και το 66-79 με τη Λε Μαν. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην προφανή επιλογή του Under 156.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα