Στοίχημα: Δε θα έχει εύκολο έργο ο Ολυμπιακός

Παρασκευή (20/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση στην Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το αποψινό μενού περιλαμβάνει τρία ματς, ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε με ένα εξ αυτών και συγκεκριμένα με το Ολυμπιακός – Μπασκόνια. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ολυμπιακός

και Σάσκι Μπασκόνια διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 21:00, με την αναμέτρηση να είναι άκρως κομβική για αμφότερες, καθώς οι δυο ομάδες βρίσκονται στις θέσεις 3 και 4 αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός προπορεύεται με διαφορά μιας νίκης έχοντας ρεκόρ 12-5, προέρχεται από το εξαιρετικής σημασίας διπλό στη Βαρκελώνη με 67-69 και συνεχίζει να αποδεικνύει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος, παρά το γεγονός πως δεν προβάλει ως ένα από τα πρώτα φαβορί της διοργάνωσης. Εντός έδρας είναι καλός αλλά όχι όσο σταθερός θα έπρεπε, έχοντας γνωρίσει ήδη δυο ήττες.

Η Σάσκι Μπασκόνια από την πλευρά της είναι στην 4η θέση με ρεκόρ 11-6, προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα με 98-89 στην Πόλη από την Νταρουσάφακα και το μόνο σίγουρο είναι πως σήμερα θα πουλήσει πολύ ακριβά το «τομάρι» της, καθώς μια νέα αποτυχία πιθανόν να φέρει περιπέτειες. Μακριά από το σπίτι τους οι Βάσκοι μετρούν τρεις νίκες και πέντε ήττες όντας αρκετά επικίνδυνοι και επίσης θέλουν εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου από τον Ολυμπιακό με 90-95. Το χάντικαπ των 6.5 πόντων που δίνεται υπέρ των Ισπανων φαντάζει αρκετά μεγάλο, καθώς δεν αποκλείεται οι δυο ομάδες να κινηθούν «χέρι-χέρι» σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιλογή μας λοιπόν αποτελεί η Μπασκόνια με +6,5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα