Στοίχημα: Αξίζει το ρίσκο με την Μπαρτσελόνα

Μικρό αλλά περιεκτικό είναι το σημερινό «μενού» της Euroleague, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μόλις τρία παιχνίδια, ελληνικού και μη ενδιαφέροντος. Στο πρώτο χρονικά ματς η Γαλατασαράι υποδέχεται τη Μιλάνο (19:00), μισή ώρα αργότερα (19:30) η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη κοντράρεται με την προβληματική Μπαρτσελόνα του Μπαρτζώκα, ενώ στις 21:45 ο Παναθηναϊκός

υποδέχεται τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς, με σκοπό να «πληγώσει» τον άνθρωπο που λατρεύτηκε όσο λίγοι, στην τέταρτη παρουσία του ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Χωρίς Τεόντσιτς, αμφίβολος ο Ντε Κολό


Το σημερινό στοιχηματικό μας ενδιαφέρον είναι στο ματς της Ρωσίας, εκεί όπου η κορυφαία ομάδας της Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ, υποδέχεται την γεμάτη προβλήματα, Μπαρτσελόνα. Η «ρώσικη αρκούδα» βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-1, μέσα στο «σπίτι» της μετρά το απόλυτο 5/5 και προέρχεται από την άνετη επικράτηση στο Μιλάνο με 64-79 επί της Αρμάνι. Το σύνολο του Ιτούδη αν και αγωνίστηκε χωρίς τους Τεόντοσιτς και Ντε Κολό κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη στην τρίτη περίοδο με επιμέρους σκορ 16-30, έπαιξε καταπληκτική άμυνα και απέδειξε πως μπορεί να τα βγάλει πέρα και χωρίς τους δυο «σταρ» του. Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται να λείψει και σήμερα, ενώ η συμμετοχή του Γάλλου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-6, έχει σταθεί αρκετά άτυχη καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν καθώς έχει αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο ακόμη και έτσι δεν δικαιολογείται η εικόνα της στα περισσότερα παιχνίδια. Προέρχεται από την ήττα με 72-68 στην Τουρκία από την Εφές, η θέση του Μπαρτζώκα αρχίζει να «τρέμει» σιγά σιγά και άπαντες στους «μπλαουγκράνα» οφείλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να βγάλουν την ομάδα από την κρίση στην οποία βρίσκεται. Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε και στην ισπανική λίγκα με 87-80 από την Ανδόρρα απογοητεύοντας για ακόμη ένα ματς, έτσι μια καλή εμφάνιση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ είναι μονόδρομος, τόσο για το σύλλογο, όσο και για τον Έλληνα κόουτς. Θα επιλέξουμε με αρκετή δόση ρίσκου τους φιλοξενούμενους με χάντικαπ +10,5, αν και η συμμετοχή του Ντε Κολό, πιθανόν να κρίνει πολλά.

ΠΑΟ vs «Ζοτς»


Για τέταρτη φορά μετά τη φυγή του θα έρθει ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Ομπράντοβιτς, με τις τρεις προηγούμενες προσπάθειές του να κερδίσει την πρώην ομάδα του να είναι αποτυχημένες. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-5, προέρχονται από το 85-58 επί της Γαλατά πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, ενώ προσφάτως απέκτησαν και τον Τζεντίλε από την Αρμάνι, γεμίζοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους. Στην αποψινή αναμέτρηση θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να κρατήσουν επαφή με τις πρώτες θέσεις και εδραιωθούν εντός οκτάδας, ο Ιταλός άσσος πιθανόν και να αγωνιστεί αν έχει δηλωθεί εγκαίρως και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πληγώσει για τέταρτη φορά, τον άνθρωπο που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο ΟΑΚΑ. Η Φενέρ από την πλευρά της βρίσκεται στη 2η θέση με ρεκόρ 8-3, διαθέτει ποιότητα και λύσεις σε όλες τις θέσεις και δείχνει ικανή να φύγει νικήτρια μετά από καιρό μέσα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Η αποστολή των Τούρκων σαφώς και είναι πολύ δύσκολη και θα πρέπει να πραγματοποιήσουν εξαιρετική εμφάνιση αν θέλουν να «σπάσουν» την κακοδαιμονία. Το κακό για τους ίδιους είναι πως το τελευταίο διάστημα μοιάζουν ασταθείς και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν θα συγχωρέσει μια κακή ή ακόμη και μέτρια εμφάνιση.
Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα