Στοίχημα: Over στο ντέρμπι της Πάτρας

Πλήθος επιλογών προσφέρει το σημερινό πρόγραμμα, με αγώνες σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σε τρεις προτάσεις έχει καταλήξει το Betarades.gr, από Ελλάδα, Ισπανία και Γερμανία! Χωρίς περαιτέρω χρονοτριβές, πάμε να τις δούμε μία – μία αναλυτικά

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μπάσκετ από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον αγώνα Απόλλων Πατρών – Προμηθέας. Τις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Απόλλωνας, πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις ηττήθηκε 59-77 από την

ΑΕΚ και 65-60 από τα Τρίκαλα. Στη συνέχεια, βέβαια, έγιναν ορισμένες μεταγραφές ξένων παικτών και η βελτίωση ήρθε άμεσα. Κέρδισε 86-76 τον πιο ποιοτικό ΑΓΟΡ, ενώ λίγο έλειψε να φύγει νικητής από τη Θεσσαλονίκη και την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτό που άλλαξε κυρίως στον Απόλλωνα είναι οι επιθετικές επιδόσεις του και σήμερα υποδέχεται τον Προμηθέα στο ντέρμπι της Πάτρας. Το ρεκόρ του Προμηθέα μέχρι στιγμής είναι φυσιολογικό, καθώς ηττήθηκε από Παναθηναϊκό και Άρη, ενώ το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο απογοήτευσε, ήταν εκείνο με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Η επιθετική βελτίωση του Απόλλωνα είναι μεγάλη, ο Προμηθέας έβγαλε σκορ 168 πόντων με τον άκρως αμυντικό Άρη, τα πήγε καλά επιθετικά, τηρουμένων των αναλογιών, με τον Κολοσσό για ένα ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό σκόραρε 71 πόντους στο ΟΑΚΑ και με την Δόξα το σκορ κατέληξε στους 148 πόντους. Από τα έως τώρα δεδομένα το 149.5 είναι ένα όριο που το ζεύγος μπορεί να ξεπεράσει επομένως επιλογή είναι το Over 149.5 σε απόδοση 1.93.

Under από την ACB

Περνάμε στην ισπανική ACB και την αναμέτρηση Ομπραντόριο – Σαραγόσα. Η Ομπραντόριο στάθηκε άτυχη από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς έχασε με τραυματισμό τον Κορμπάτσο, ο οποίος επέστρεψε από τη Λαμποράλ προκειμένου να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Στα τελευταία παιχνίδια της, βέβαια, έδειξε μία μικρή βελτίωση, κερδίζοντας στην έδρα της Μανρέσα και γνωρίζοντας οριακά την ήττα από την Μπέτις. Η Σαραγόσα, από την πλευρά της, διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ από την αντίπαλό της, αλλά σε καμία περίπτωση δε αποτελεί φόβητρο. Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη για νικητή στον αποψινό αγώνα γι’ αυτό αξίζει να ασχοληθούμε με την αγορά Under/Over και συγκεκριμένα με το Under 152.5. Η Ομπραντόριο παρουσιάζει σημαντικές αδυναμίες επιθετικά, ενώ η Σαραγόσα είναι αμυντική ομάδα. Βέβαια, από τη στιγμή που διαθέτει παίκτες με ταλέντο μπορεί να κάνει μεγάλα σκορ, αν... βολέψει ο αντίπαλος. Θεωρούμε, όμως, ότι ο ρυθμός των γηπεδούχων θα επικρατήσει και θα πάμε με το Under 152.5 πόντους, σε απόδοση 1.90.

Ανταγωνιστική η Τούμπινγκεν

Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι Τούμπινγκεν – Όλντενμπουργκ, για το πρωτάθλημα της Γερμανίας. Η Τούμπινγκεν εμφανίζεται βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την Όλντεμπουργκ, για την οποία οι εύκολες νίκες που ήταν... ρουτίνα τις προηγούμενες σεζόν, έχουν καταστεί σπάνιο φαινόμενο. Θεωρούμε ότι η Τούμπινγκεν θα διεκδικήσει στα ίσια τη νίκη και αξίζει να ποντάρουμε στο +5.5 της γηπεδούχου, σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα