Στοίχημα: Over στην Αμαλιάδα

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης στη Euroleague επιστρέφουμε σήμερα σε ρυθμούς πρωταθλημάτων και καταλήγουμε σε τριάδα προγνωστικών από το κουπόνι μπάσκετ. Οι προτάσεις μας έρχονται από Τουρκία (ΤΕΝΤ Άνκαρα - Μπουγιουκσεχίρ), Γερμανία (Όλντενμπουργκ - Μπραουνσβάιγκ) και από την εγχώρια αναμέτρηση του Κόροιβου με τη Δόξα Λευκάδας.

Υψηλό σκορ στην Αμαλιάδα

Ξεκινάμε με τα... δικά μας. Από τη βαριά ήττα του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό

με σκορ 96-65 προέρχεται ο Κόροιβος, που παραμένει χωρίς νίκη στη φετινή Basket League. Βίοι αντίθετοι για τη Δόξα, η οποία μετά τη νίκη-έκπληξη της πρεμιέρας επί του ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός ακόμα "μπαμ", γνωρίζοντας τελικά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 94-95. Η ομάδα από τη Λευκάδα εκμεταλλεύθηκε την αμυντική χαλαρότητα των Πειραιωτών και έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου πριν αυξηθεί η διαφορά με σκορ 65-81 στο 30’. Από εκεί και πέρα η Δόξα έκανε καταπληκτική εμφάνιση, συμπλήρωσε σερί 29-8 και προηγήθηκε 94-89 με ένα λεπτό να απομένει όμως δέχθηκε δύο τρίποντα από τον Γκριν, το δεύτερο buzzer-beater μετά από επιθετικό ριμπάουντ του Μάντζαρη, και ηττήθηκε. Το πολύ κακό στοιχείο του Κόροιβου μέχρι στιγμής είναι η απαράδεκτη άμυνα αφού έχει δεχθεί 88 από τον Ολυμπιακό, 93 από την Κύμη, 96 από τον Παναθηναϊκό και για το κύπελλο είχε δεχθεί 98 από την ΑΕΚ, 76 από τον Προμηθέα, 88 από Απόλλωνα. Η Δόξα στην πρεμιέρα είχε σκοράρει 84 επί του ΠΑΟΚ και το χαμηλότερο σκορ της ήταν το 78-70 με τον Προμηθέα, έναν Προμηθέα που παρουσιάζεται πιο σκληρή ομάδα. Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στην επιλογή του Over 153.5.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της ΤΕΝΤ Άνκαρα με τη Μπουγιουκσεχίρ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Τρίτη σερί συντριβή για τους σημερινούς γηπεδούχους ήταν το 103-64 από την Ουσάκ, με την ΤΕΝΤ να τείνει να μετατραπεί σε "σάκο του μποξ" για τις αντιπάλους της. Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί οι ήττες από Μπεσίκτας και Εφές Αναντολού με 42 και 49 πόντους διαφορά αντίστοιχα. Σερί 0-3 "τρέχει" και η Μπουγιουκσεχίρ, με πιο πρόσφατη ήττα αυτή από την Μπεσίκτας με 73-84. Η ΤΕΝΤ παίζει ουσιαστικά με ελάχιστους αθλητές, οι οποίοι αγωνίζονται πάνω από 30 λεπτά, θα δεχθεί ξανά πολλούς πόντους, ήδη δέχεται 101 πόντους ανά αγώνα, και επειδή η Μπουγιουκσεχίρ δεν έχει με τη σειρά της καλή άμυνα, δεχόμενη ήδη 85 πόντους ανά αγώνα, η ΤΕΝΤ θα βρει τρόπους να ξεπεράσει τους 65-70 πόντους. Επιλογή λοιπόν το Οver 159.5.

Κλείνουμε με Γερμανία, όπου επικεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση της Όλντενμπουργκ με την Μπραουνσβάιγκ. Από δύο σερί ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι, η πρώτη από την Μπάμπεργκ για το πρωτάθλημα (83-77) και η δεύτερη από τη Βιλερμπάν για το Champions League (79-81 με buzzer beater δίποντο). Η Μπραουνβάιγκ, με τη σειρά της, αποτελεί αυτή τη στιγμή τη χειρότερη ομάδα της λίγκας, καθώς η νίκη της πρεμιέρας επί της Βέχτα συνοδεύθηκε από πεντάδα διαδοχικών ηττών με μέσο όρο διαφοράς τους 25 πόντους. Κυρίως η παρουσία της Μπραουσβάιγκ στον αγώνα μας ωθεί στην επιλογή του Under 154, διότι διαθέτει με διαφορά τη χειρότερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα, σκοράροντας μόλις 64 πόντους ανά ματς.

Αυτές ήταν οι στοιχηματικές προτάσεις που ξεχώρισε το Betarades.gr από τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας και βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, το NBA, την Euroleague, το FIBA Champions League και το Eurocup.

Betarades by Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα