Στο Λαύριο τα φώτα...

Αγωνιστική χωρίς μεγάλο παιχνίδι δεν υπάρχει στην Α2 και εξαίρεση δεν αποτελεί η αυριανή (Σάββατο 7/2) 15η ημέρα του πρωταθλήματος. Τα φώτα είναι στραμμένα στην σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση του Λαυρίου, ενώ το ενδιαφέρον είναι υψηλό και στα υπόλοιπα γήπεδα. Σημειωτέον ότι ο ΟΦΗ έχει... ρεπό, μιας και ο Ηλυσιακός τον οποίο αντιμετώπιζε έχει ως γνωστόν αποσυρθεί. Αναλυτικά:

ΛΑΥΡΙΟ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται στο κλειστό του Λαυρίου, με την ομώνυμη ομάδα να φιλοξενεί τον Αρκαδικό. Οι γηπεδούχοι

προέρχονται από δύο σερί ήττες και δείχνουν να βρίσκονται σε αγωνιστική κάμψη, έχοντας υποχωρήσει στη τέταρτη θέση. Ειδικά στην έδρα τους όμως παραμένουν πάντα ανταγωνιστικοί και ο δεύτερος της βαθμολογίας Αρκαδικός θα έχει δύσκολο έργο. Η ομάδα της Τρίπολης έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες της και καλείται να ξεπεράσει ακόμη ένα σημαντικό εμπόδιο προκειμένου να διατηρηθεί δυναμικά στο "κόλπο" της ανόδου. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο ομάδες.

ΨΥΧΙΚΟ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Με τον Θωμά Νίκου να επιστρέφει στους αγώνες μετά τον τραυματισμό του, το Ψυχικό υποδέχεται στην έδρα του τον Φίλιππο Βέροιας και αναμφίβολα είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει ιδιαίτερα ανεβασμένη ψυχολογία και θα προσπαθήσει να "καθαρίσει" γρήγορα το παιχνίδι και να αποφύγει το άγχος και τη πίεση... Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα δεν έχουν τη πίεση του αποτελέσματος. Έχοντας επίγνωση των μεγάλων δυσκολιών της αποστολής τους θα επιδιώξουν να φανούν ανταγωνιστικοί και να δυσκολέψουν τον αντίπαλο. Εκτός θα μείνει ο τραυματίας Δεληγεώργης, για προληπτικούς κυρίως λόγους.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Το τρένο της ανόδου δείχνει να απομακρύνεται για τη Δόξα, μετά και την ήττα από τον Αρκαδικό. Στη Λευκάδα, κόντρα στον Ηρακλή η νίκη είναι μονόδρομος για τους νησιώτες, προκειμένου να ανεβάσουν τη ψυχολογία τους αλλά κυρίως να βελτιώσουν λίγο τη βαθμολογική τους θέση καθώς δεν θέλει πολύ να μπουν σε... περιπέτειες. Ο Ηρακλής είναι σε σαφώς πιο δύσκολη θέση και "διψάει" για βαθμούς προκειμένου να ανασάνει. Η Δόξα είναι το φαβορί, όμως ο "Γηραιός" θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για την έκπληξη, σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΚΑΒΑΛΑ: Στον Λαγκαδά δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Καβάλα, η οποία δείχνει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο. Η Ένωση που αναμένεται να έχει και τη συμπαράσταση αρκετών φίλων της, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κόντρα στον ιδιαίτερα προβληματικό φέτος Ερμή, ο οποίος βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Η απώλεια του Γκόραν Βουτσίτσεβιτς, που τραυματίστηκε στο πόδι και ενδέχεται να μείνει καιρό εκτός δράσης, αποτελεί μεγάλη απώλεια για τους γηπεδούχους και καθιστά την αποστολή τους σχεδόν αδύνατη...

ΑΕΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ: Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο κλειστό του Στρέφη όπου αναμετρόνται δύο ομάδες που ανέβηκαν φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α2. Ο Αετός υποδέχεται τον Εθνικό σε μια άκρως αμφίρροπη "μάχη", όπου αμφότεροι θέλουν έντονα τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους. Ο Αετός που θα έχει και πάλι στη σύνθεση του τον Βαγγέλη Μόρφη που επιστρέφει στα παρκέ μετά τον τραυματισμό του, παραμένει σε κατάσταση... συναγερμού σχετικά με την παραμονή του και ένα "δίποντο" ακόμη θα αποτελούσε... βάλσαμο. Οι Πειραιώτες δείχνουν ανεβασμένοι, μετά και την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους κρατήσει ψηλά και θα τους φέρει μια ανάσα από την επικύρωση της παραμονής. Για ακόμη μια φορά θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Ψυλέα και Ζούμπο.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό είναι και το παιχνίδι της Λιβαδειάς, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Παγκράτι. Οι γηπεδούχοι μετά και την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και δεδομένου ότι έχουν σταθεροποιήσει σε υψηλά επίπεδα την απόδοση τους θα διεκδικήσουν ακόμη ένα "ροζ φύλλο", ώστε να βάλουν γερές βάσεις για τη παραμονή. Το Παγκράτι που θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Δέδε (διάστρεμμα) και με ανέτοιμους τους Παππά, Παπαντωνάκο και Λάκκα (ταλαιπωρούνται από ίωση), μοιάζει "λαβωμένο", όμως έχει δείξει και στο παρελθόν ότι παρά τις δυσκολίες μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα τους φίλους του.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα