Στο Διαγόρα Δρυοπιδέων ο Διαμαντόπουλος

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Διαγόρα Δρυοπιδέων αποτελεί ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, καθώς οι δύο μεριές συμφώνησαν σε όλα και ανακοινώθηκε κι επίσημα ο παίκτης.

Έτσι, η ομάδα του Αιγάλεω ενίσχυσε με την προσθήκη του 26χρονου φόργουορντ την φροντ λάιν της. Ο Διαμαντόπουλος ήταν πέρσι ο πρώτος σκόρερ της ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με το Αιγάλεω, τον Ιωνικό ΝΦ και το Πέραμα, στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής.

Ο ίδιος δήλωσε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΦΕΑ,

ότι ο Διαγόρας θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του Διαγόρα. Με τον coach Σπύρο Σαμόλη τα είπαμε και μου εξήγησε το ρόλο που θα χω στην καινούργια μου ομάδα. Καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη Γ’ εθνική», για να συνεχίσει με εγκωμιαστικά λόγια για την προηγούμενη ομάδα του, τη ΦΕΑ: «Θεωρώ πως είναι η ομάδα που μόνο τα καλύτερα λόγια θα χω να λέω. Αρχικά για τους ανθρώπους της διοίκησης, έπειτα για τον προπονητή Κυριάκο Κοσμίδη και τον βοηθό του Γιώργο Τσούφη. Συνέχεια με συμβούλευαν και ήταν δίπλα μου για να με διορθώνουν και να γίνομαι κάθε φορά και καλύτερος. Τέλος, όλοι οι παίχτες πέρα από πολύ καλοί επαγγελματίες θεωρώ πως είναι και άνθρωποι διαμάντια. Η ΦΕΑ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Όλοι τους μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω πρωταγωνιστής αν και το αποτέλεσμα στο τέλος μας πίκρανε λίγο. Παρόλα αυτά θεωρώ πως ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και είχαμε καταλάβει το πραγματικό νόημα του παιχνιδιού. Που ήταν να το ευχαριστιόμαστε. Τους εύχομαι υγεία και να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα