Σταμάτης: «Περιμένω τον Πανιώνιο»

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Δημήτρης Σταμάτης με την Εθνική Εφήβων, καθώς μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ήταν οι παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε η «γαλανόλευκη». Ο 18χρονος γκαρντ του Πανιωνίου, ο οποίος ολοκλήρωσε το τουρνουά με 16,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 33,6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την 4η θέση ζητώντας παράλληλα κάτι παραπάνω, ενώ σε ερώτηση σχετικά με δημοσιεύματα που τον έφεραν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού,

ανέφερε ότι περιμένει τον Πανιώνιο όπου και ανήκει:

«Είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε την τέταρτη θέση. Θέλαμε κάτι παραπάνω αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε την προσπάθεια. Η Σερβία δεν ήταν ανίκητη, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα στον ημιτελικό. Έχουμε μέλλον σαν ομάδα, έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του χρόνου, δεν θα επιτρέψουμε να χάσουμε ξανά το μετάλλιο κι ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και αρκετών άλλων ομάδων είπε: «Δεν ξέρω τίποτα ακόμη. Περιμένω τον Πανιώνιο, αυτή είναι η ομάδα μου και σε αυτή ανήκω».

Keywords
Τυχαία Θέματα