Σλούκας: «Σπανούλης και Διαμαντίδης τα είδωλά μου»(vids)

Ο Κώστας Σλούκας απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν οι φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του τουρκικού συλλόγου στο twitter.

Ο Έλληνας γκαρντ αποκάλυψε τα μπασκετικά του είδωλα, που ανάμεσα σ’ αυτά είναι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ενώ μίλησε και για τα άτομα με τα οποία είναι πιο κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας:

Για την καλύτερη στιγμή του στην Φενέρ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος

και ενθουσιασμένος που παίζω για την Φενέρ και είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Η πιο αξέχαστη στιγμή μου ήταν ο τελικός της Euroleague πέρσι. Δε μπορούσα να κοιμηθώ για αρκετές μέρες, γιατί χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ήταν οδυνηρό αλλά συνεχίζουμε να παίζουμε. Είμαστε μία οικογένεια που αγωνίζεται συνεχώς».

Για τον πιο αστείο συμπαίκτη του αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια αποκάλυψε: «Ο πιο αστείος συμπαίκτης μου είναι ο Μπόμπι (Ντίξον). Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, όπως και ο Γιαν (Βέσελι). Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και με τον Πέρο (Άντιτς), ενώ γενικά μου αρέσει πολύ το κλίμα της ομάδας. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο κολλητό στην ομάδα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους, όμως είμαι λίγο πιο κοντά με τους (Μπόγκνταν) Μπογκντάνοβιτς, (Νίκολα) Κάλινιτς, (Γιαν) Βέσελι, (Πέρο) Άντιτς και (Μπόμπι) Ντίξον.

Για τα μπασκετικά του είδωλα: «Είδωλά μου είναι οι Μάικλ Τζόρνταν, Νίκος Γκάλης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς και Βασίλης Σπανούλης».

Για τα φαγητά στην Τουρκία: «Έχουμε πολλά φαγητά που είναι ίδια με εδώ στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ ο μπακλαβάς και το κεμπάπ», ενώ, για τον αριθμό «16», υποστήριξε πως «δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, απλά ήταν ο αριθμός που φόρεσα για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι».

Για το από που αντλεί κίνητρο: «Οι φίλαθλοι και ο σύλλογος μας προσφέρουν κάθε μέρα κίνητρα. Παίρνω πολύ ενέργεια από τους φιλάθλους και τους ευχαριστώ πολύ», ενώ ανέφερε πως παρακολουθεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Φενέρ».

Επίσης, στην σύγκριση ανάμεσα στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη, ο «Σλου» τόνισε: «Αγαπάω και τις δύο πόλεις, αλλά δεν αντέχω την κίνηση στην Κωνσταντινούπολη».

Στο τέλος ο Έλληνας γκαρντ ευχαρίστησε τους φιλάθλους λέγοντας: «Ευχαριστώ για σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσετε να μας υποστηρίζετε, είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Πάμε Φενερμπαχτσέ!»

.@TgrlGokdemir #AskSloukas pic.twitter.com/BdbEa8Uov6

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) November 29, 2016

.@pisays6 #AskSloukas pic.twitter.com/geafoSwD8w

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) November 29, 2016

.@queenofhorde #AskSloukas pic.twitter.com/mMpegfPFPZ

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) November 29, 2016

.@fenerinli1907 #AskSloukas pic.twitter.com/iB3iNQT2Yd

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) November 29, 2016

Sorularınız için teşekkür ederiz. @twitter Q&A röportajımız sona erdi. #AskSloukas pic.twitter.com/gKNAPHBStX

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) November 29, 2016

Although the interview is finished, I'm answering this just for you@nikola_kalina pic.twitter.com/SrWEfCNbwJ

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) November 29, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα