Σλότερ: «Θέλουμε πολύ να είμαστε στο Φάιναλ Φορ»

Ο Μάρκους Σλότερ σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως η Νταρουσάφακα θα παρουσιαστεί καλύτερη φέτος, σε σχέση με την περσινή χρονιά, έχοντας ως στόχο το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.

Παράλληλα ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στο νέο σύστημα της Ευρωλίγκας, αλλά και τον νέο προπονητή της ομάδας του, Ντέιβιντ Μπλατ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκους Σλότερ:

Για τους στόχους της ομάδας στην Ευρωλίγκα είπε: «Φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα από ότι πέρυσι. Θα θέλαμε πολύ να πάμε μακριά. Και με το Final-4 να διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη

θα θέλαμε πολύ να είμαστε εκεί».

Για το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας, όπου όλοι θα παίξουν με όλους τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε με όλους. Θα είναι πιο δύσκολο και θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Χαίρομαι όμως για αυτό επειδή θα αγωνιστούμε και στη Μαδρίτη, όπου πέρασα ωραία χρόνια και έχω ήδη σημειώσει την συγκεκριμένη ημερομηνία στο ημερολόγιό μου».

Τέλος για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας δήλωσε: «Έχουμε περάσει ωραίες εβδομάδες. Περνάμε καλά με τον κόουτς και ακούμε καινούρια πράγματα, πράγματα που δεν ξέραμε πριν. Η προσέγγισή του για το παιχνίδι είναι σίγουρα διαφορετική. Στην ομάδα έχουμε πολλούς νέους παίκτες με πολύ ταλέντο. Παίκτες που μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι και μπορούν να υποστηρίξουν το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να ακολουθήσουμε και θα έχει πολύ τρέξιμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα