Σίλβερ: «Δεν έχω ιδέα τι έχουν στο μυαλό τους»

Την απορία του εξέφρασε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, σχετικά με τις δυνατές μεταγραφές που πραγματοποιούν Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Κλίβελαντ Καβαλίερς, με αποτέλεσμα να δυναμώνουν όλο και περισσότερο, λέγοντας πως δεν έχει ιδέα πως, παίκτες σαν τον Κέβιν Ντουράντ, παίρνουν τις αποφάσεις τους.

Επίσης, θεωρεί πως έτσι αποδύναμώνεται η λίγκα κι επικεντρώνεται όλο το ενδιαφέρον μόνο στις δύο αυτές ομάδες. Ερωτηθείς για το αν η δημιουργία των δύο αυτών ισχυρών πόλων, θα μπορεί να πρωταγωνιστεί

για καιρό στο ΝΒΑ, είπε:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω πως αυτό είναι το ιδανικό, κοιτώντας την κατάσταση από την πλευρά της λίγκας. Για εμένα, θα πρέπει να σχεδιαστεί μια συμφωνία που θα ενθαρρύνει την κατανομή των σπουδαίων παικτών μέσα στη λίγκα. Από την άλλη πλευρά, σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα ενός παίκτη να μείνει ελεύθερος και για παράδειγμα, όπως ο Κέβιν Ντουράντ, να πάρει την απόφαση που θεωρεί καλύτερη για τον εαυτό του. Δεν έχω ιδέα τι υπάρχει στο μυαλό ή την καρδιά τους σχετικά με το πώς παίρνουν αυτές τις επιλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα