Σφαιρόπουλος: «Θα προσφέρει λύσεις ο Ουόρικ»

Για την Βαρκελώνη αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης(25/2) ο Ολυμπιακός όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για την 8η αγωνιστική του τοπ-16.

Κατά την αναχώρηση των πρωταθλητών δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος που αναφέρθηκε τόσο στη δυσκολία της αναμέτρησης αλλά και στους Παπανικολάου και Ουόρεν. Για τον Αμερικανό σέντερ μαλιστα τόνισε ότι είναι παίκτης που θα δωσει λύσεις.

Αναλυτικά

τα όσα δήλωσε

“Σίγουρα κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι δύσκολο καθώς μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο. Έχουμε εφτά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά έχουμε απομονώσει κάθε αναμέτρηση και τώρα κοιτάζουμε μόνο τηνΜπαρτσελόνα. Ξέρουμε πως η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, ηΜπαρτσελόναδεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που ήθελε στην πρώτη φάση, όπως και εμείς. Παίζει στο γήπεδο της και σίγουρα η πίεση θα είναι επάνω τους.

Από εκεί και πέρα εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε πει να κάνουμε, έχουμε μια δύσκολη αποστολή, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε όλα θα πάνε καλά” επεσήμανε αρχικά, ενώ για τις προσθήκες των Κώστα Παπανικολάου και Χακίμ Ουόρικ, εξήγησε:

“Ο Παπανικολάου είναι ένας παίκτης που ξέρουμε την ποιότητα του, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα στο παρελθόν και ξέρουμε ότι θα την βοηθήσει και στο μέλλον, είναι ακόμη ένας ποιοτικός παίκτης στο ήδη ποιοτικό ρόστερ. Σε ό,τι αφορά τονΟυόρικ, είναι και αυτός ένας παίκτης που θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση για εμάς, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας. Έχει την σωματοδομή και τον τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει στο στυλ μας και γι’ αυτό τον επιλέξαμε”.

Τέλος, ερωτηθείς για το πως θα αντιδράσουν οι “μπλαουγκράνα” μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας, υποστήριξε ότι: “Θεωρώ πως θα είναι συσπειρωμένοι και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Είναι μια ομάδα μεγάλη που ξέρει πώς να αντιδρά και αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα