Σφαιρόπουλος: «Να στηρίξουμε το ελληνικό στοιχείο»

Το 1ο «International Basketball Tournament» που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης πλησιάζει και σήμερα (3/8) διεξήχθη στα Λότσια η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν παρών στο εν λόγω γεγονός εξαιτίας της παρουσίας του Ολυμπιακού, ευχόμενος

την επιτυχία του τουρνουά και ξεκαθαρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δε θα αποκτήσουν παίκτη στη θέση «4», υποστηρίζοντας όσους Έλληνες μπορούν να την απασχολήσουν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Μια πρωτοβουλία που προσπαθεί να αναδείξει αρχές στο πολιτιστικό και κοινωνικό τομέα. Είναι πολύ σημαντικό να παίξει ο Ολυμπιακός τόσο δυνατά παιχνίδια τέτοια τουρνουά είναι σπάνια στην Ευρώπη για αυτό πιστεύω πως ο κόσμος της Κρήτης θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια.Να είναι γεμάτο το γήπεδο γιατί είναι ένα θέαμα που δε γίνεται συχνά. Τα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού θα γίνουν στην Κρήτη.Η ομάδα μας έχει ένα πλούσιο ρόστερ και ευχαριστώ πολύ τους προέδρους μας για αυτό».

Για το αν θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση «4»: «Δεν θα πάρουμε τεσσάρι γιατί έχουμε 3 Έλληνες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση.Ο Ολυμπιακός στηρίζει το Ελληνικό στοιχείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα