Σε live streaming οι αναμετρήσεις με Αρκαδικό και Δούκα

Ο Χολαργος δεν θα μπορεί να έχει την στήριξη των φίλων στα δυο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια, με τον Αρκαδικό (25/03) και τον Δούκα (08/04), καθώς η αρμόδια επιτροπή της ΕΟΚ, τιμώρησε την ομάδα των βορείων προαστίων με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις εν λόγω αναμετρήσεις, καθώς

η ομάδα του Στέργιου Κουφού εξασφάλισε την μετάδοση και των δυο μέσω live streaming.

Αναλυτικά:
«Την πολύτιμη στήριξη των φιλάθλων της, θα στερηθεί η ομάδα μας στα δύο προσεχή – κεκλεισμένων των θυρών - εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στον Αρκαδικό (το Σάββατο, 25/3) και τον Δούκα (το Σάββατο, 8/4), λόγω της τιμωρίας της με δύο αγωνιστικές, από την αρμόδια επιτροπή της ΕΟΚ. Η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει, πάντως, την απευθείας μετάδοση των δύο αυτών αγώνων σε Live Streaming από το κανάλι του Sportshero.gr.

Ο Χολαργός ευχαριστεί τους φιλάθλους του για την πραγματικά πολύτιμη στήριξή τους από την αρχή της σεζόν και δίνει ραντεβού μαζί τους στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», το απόγευμα της 19ης Απριλίου για τον μεγάλο αγώνα με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Πανιώνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα