Σε Δράμα και Πυλαία τα... φώτα

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται αύριο η 20η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ με τα βλέμματα να στρέφονται σε Δράμα και Πυλαία. Ο ΚΑΟΔ θα υποδεχτεί το Περιστέρι, ενώ ο ΠΑΟΚ

τον Άρη σε δύο πολύ σημαντικά ντέρμπι, ενώ το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Ίκαρο και την Καβάλα. Την Κυριακή, Ολυμπιακός και Πανιώνιος αναμένεται να έχουν σχετικά εύκολο έργο, ενώ τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Ελευσίνα.

ΙΚΑΡΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ
Στο πρώτο του παιχνίδι στο κλειστό της Καλλιθέας, ο Ίκαρος θέλει να κατακτήσει τους δύο βαθμούς της νίκης απέναντι στην Καβάλα, η οποία "καίγεται" για βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν το πρώτο λόγο για τη νίκη, κυρίως λόγω έδρας, αλλά είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστούν αποδυναμωμένοι, καθώς η φυγή του Πάντιτς δεν έχει καλυφθεί, από τη στιγμή που υπάρχουν και προβλήματα με τον Αλάμπι. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε αδυναμία του Ικάρου και να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος τη νίκη.
Κλειστό: Δ.Κ.Γ. ΕΣΠΕΡΟΣ.
Ώρα: 16:00 (ET-1).
Κομισάριος: Χραντ Άκελ.
Διαιτητές: Σπυρίδων Γκόντας, Γεώργιος Πουρσανίδης, Χρήστος Παναγιώτου.

ΚΑΟΔ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής. Αμφότερες οι ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία τους στη μεγάλη κατηγορία και το συγκεκριμένο ματς αναμένεται να κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα θέμα με τον Καλαϊτζίδη, ο οποίος είχε υποστεί θλάση, ωστόσο θέλουν με τη δύναμη του κόσμου τους να κάνουν το παιχνίδι τους και να κατακτήσουν του δύο βαθμούς της νίκης. Από την πλευρά του, το συγκρότημα του Τζίμη Κουστένη θα παρουσιαστεί με τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα και στόχος είναι η ομάδα να ανέβει βαθμολογικά και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.
Κλειστό: Δ.Κ.Γ. "Δημήτρης Κραχτίδης".
Ώρα: 17:00.
Κομισάριος: Κώστας Τσούλης.
Διαιτητές: Χρυσόστομος Σχινάς, Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ
Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και όλα μπορούν να συμβούν. Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει το τελευταίο διάστημα πως βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο και δύσκολα θα χάσει στην έδρα του (δεν το έχει κάνει φέτος) από τον Άρη που δεν έχει τους ξένους που θα ήθελε. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου, θα κάνει μία προσπάθεια, ώστε να είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο, ωστόσο είναι δεδομένο πως η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι στο συγκεκριμένο ματς.
Κλειστό: ΠΑΟΚ Sports Arena.
Ώρα: 19:00 (ET-3)
Κομισάριος: Παναγιώτης Αρβανιτίδης.
Διαιτητές: Αναστάσιος Πηλοΐδης, Ηλίας Κορομηλάς, Αλέξανδρος Ψαριανός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ
Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να πάρει παράλληλα μία εύκολη νίκη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δύσκολα θα χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος αναμένεται να ξεκουραστεί, ενώ ο χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πού φέτος αναμένεται να μοιραστεί. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να πάρει ακόμη μία νίκη, ενώ από την πλευρά του ο Βασίλης Φραγκιάς θα δοκιμάσει κάποια σχήματα, ενώ θα προσπαθήσει να βάλει στο κλίμα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.
Κλειστό: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (κεκλεισμένων των θυρών).
Ώρα: 16:00 (ET-3).
Κομισάριοι: Νίκος Καρούσης, Μαυρουδής
Διαιτητές: Γεώργιος Γεωργιάδης, Παναγιώτης Διαμαντής, Ιωάννης Τσούνας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
Και στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Πανιώνιος δύσκολα θα χάσει στην έδρα του από τον Ηλυσιακό που παλεύει ακόμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει φέτος εξαιρετική εικόνα και θέλουν να συνεχίσουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να εξαρτηθούν σε ακόμη ένα ματς από τα χέρια του Στόγκλιν, ωστόσο δύσκολα πιστεύει κάποιος πως ο Ηλυσιακός μπορεί να κάνει το μεγάλο διπλό.
Κλειστό: Κ.Δ. Γ. Νέας Σμύρνης.
Ώρα: 19:00 (ET-1).
Κομισάριος: Νίκος Ιωάννου.
Διαιτητές: Ιωάννης Φούφης, Κυριάκος Ταβουλαρέας, Αστέριος Γκούμας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Αν και ο Πανελευσινιακός ψάχνει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως έχει το πάνω χέρι. Οι "πράσινοι" μετά τον αγώνα με Άλμπα Βερολίνου, θα θέλουν να ξεκουράσουν πάντως κάποιους παίκτες, προκειμένου να είναι έτοιμοι και στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν για την Ευρωλίγκα. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν και να πάρουν αυτό που τους αναλογεί.
Κλειστό: 2ο Κ.Γ. Ελευσίνας.
Ώρα: 19:00 (ET-1).
Κομισάριος: Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.
Διαιτητές: Βασίλης Αφεντουλίδης, Αργύριος Καλδίρης, Γεώργιος Ανδρικόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα