Σε αναμονή του Καββαδά

Εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, όσον αφορά την παραμονή ή όχι του Βασίλη Καββαδά στον Ολυμπιακό, καθώς και ο Άρης ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Στον "Αυτοκράτορα" θέλουν διακαώς να αποκτήσουν τον 24χρονο σέντερ και φαίνεται πως έχουν "ρίξει" δίπλα του και τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στον Πανιώνιο, Βασίλη Σίμτσακ, προκειμένου να τον πείσει να πάει προς Θεσσαλονίκη

μεριά.

Ο μάνατζερ, ωστόσο, του διεθνή παίκτη, μίλησε στην "Arena Press" και γνωστοποίησε το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους "κίτρινους", τονίζοντας, όμως, πως η ομάδα του Πειραιά έχει τον πρώτο λόγο για την τύχη του Καββαδά: "Ξέρουμε πολύ καλά για το ενδιαφέρον του Άρη, όμως είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται και οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Βασίλης. Την Κυριακή επιστρέφω από την Βαρκελώνη και στις αρχές της άλλης εβδομάδας, θα μιλήσω με την διοίκηση του Ολυμπιακού που έχει τον πρώτο λόγο. Προσωπικά, θέλω να τρέξουν γρήγορα οι εξελίξεις, για να φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον Βασίλη. Θα δούμε ποια θα είναι αυτή".

Keywords
Τυχαία Θέματα