Σάιμπερτ: «Πάντα ιδιαίτερο αυτό το συναίσθημα»

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Πατρών χάρη σε καλάθι του Τζόρνταν Σάιμπερτ στην εκπνοή (φωτο), με τον πρωταγωνιστή του "Δικέφαλου" να υπογρμμίζει πως το συναίσθημα αυτό είναι πάντα ιδιαίτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό ότι κατορθώσαμε και ξεπεράσαμε τη δυσκολία και κερδίσαμε. Σε κάποια σημεία η διαιτησία μας μπέρδεψε λίγο αλλά το ξεπεράσαμε και αυτό. Από την αρχή της χρονιάς, βρίσκουμε τρόπο να ξεπερνάμε τις δυσκολίες,

να παλεύουμε και να παίρνουμε τη νίκη. Στο τέλος, ξεκίνησε από τον "Τρακ", ο Κιθ πήρε το ριμπάουντ και σούταρα. Βγήκε από την προσπάθεια των συμπαικτών μου και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για το αν έχει ξαναβάλει τέτοιο σουτ και την αυτοπεποίθηση που είχε, είπε: «Έχω βάλει 5-6 σουτ που δίνουν νίκη στην καριέρα μου ως τώρα. Δεν ήταν πρωτόγνωρο το συναίσθημα, αλλά είναι πάντα ιδιαίτερο. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις την καρδιά να σουτάρεις. Από τη στιγμή που σουτάρεις, δε σκέφτεσαι πολύ. Αν το βάλεις είναι πολύ καλύτερα, αν το χάσεις, αυτό είναι το παιχνίδι».

Για την αμυντική εικόνα του ΠΑΟΚ τόνισε: «Η ομάδα που είδατε σήμερα αμυντικά δεν είναι η ομάδα που θέλουμε. Σήμερα σε πολλά ξέφυγε η άμυνα και πρέπει να το δούμε. Ο στόχος είναι να είμαστε περισσότερο η ομάδα των δύο προηγούμενων αγώνων στην άμυνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα