Ρόντο: "Οι δικοί μου βετεράνοι δεν θα πήγαιναν στα media..."

Oι χθεσινές δηλώσεις των Ντουέιν Ουέιντ και Τζίμι Μπάτλερ, άνοιξαν τον... Ασκό του Αιόλου στους Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι έχουν πλέον "εμφύλιο" πόλεμο, με τον Ραζόν Ρόντο να βγαίνει μπροστά.

Ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ πέταξε "καρφιά" για τη νοοτροπία των δύο συμπαικτών του, κάνοντας σύγκριση με την αντίστοιχη συμπεριφορά των Κέβιν Γκαρνέτ, Ρέι Άλεν και Πολ Πιρς, όταν έπαιζε μαζί τους στους Μπόστον Σέλτικς, ενώ ανέβασε στο instagram και τη σχετική φωτογραφία.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Οι δικοί μου

βετεράνοι δεν θα πήγαιναν ποτέ στα media. Θα έρχονταν στην ομάδα. Οι δικοί μου βετεράνοι δε θα επέλεγαν ποια στιγμή για θα μιλήσουν. Το έκαναν κάθε φορά που πατούσαν στο γυμναστήριο, είτε επρόκειτο για αγώνα, είτε για προπόνηση. Οι δικοί μου βετεράνοι δεν ενδιαφέρονταν για τους δικούς τους αριθμούς. Οι δικοί μου βετεράνοι έπαιζαν για την ομάδα.

Όταν χάναμε, δεν έριχναν σε εμάς την ευθύνη. Την έπαιρναν οι ίδιοι και πηγαίναμε στο γυμναστήριο. Έδειχναν στους νεαρούς παίκτες τι σημαίνει δουλειά. Ακόμη και στη Βοστώνη όταν είχαμε το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα, όταν χάναμε έναν αγώνα, μπορούσες να ακούσεις μια καρφίτσα να πέφτει στο λεωφορείο. Μας έδειχναν τι σημαίνει σοβαρότητα για το άθλημα.

Οι δικοί μου βετεράνοι δεν έλεγχαν τον προπονητή. Δεν άλλαζαν αυτοί το πλάνο επειδή δεν βόλευε το παιχνίδι τους. Έπαιξα για έναν από τους κορυφαίους προπονητές, που τους είχε όλους έτοιμους. Χρειάζονται δεκαπέντε άτομα για να κερδίσεις. Όταν απομονώνεις κάποιον, δεν μπορείς να κερδίσεις.

Μπορεί να είμαι πολλά, όμως δεν είμαι κακός συμπαίκτης. Ο στόχος μου είναι να περάσω στους επόμενους όσα έμαθα. Οι νεαροί μας παίκτες δουλεύουν. Έρχονται για δουλειά. Δεν τους αξίζει να τους κατηγορούν. Αν υπάρχει κάτι που βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, αυτό είναι οι ηγέτες μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα