Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ λόγω Κόροιβου και Βαλένθια

Πρωτοχρονιά στο παρκέ θα κάνει ο ΠΑΟΚ καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας δεν επιτρέπει ούτε λεπτό χαλάρωσης.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Κόροιβο για το πρωτάθλημα της Basket-Leagueκαι εν συνεχεία τη Βαλένθια στην πρεμιέρα του Last-32 του Eurocup και άπαντες στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» έχουν

στρέψει εκεί το ενδιαφέρον τους προκειμένου να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο η νέα χρονιά για την ομάδα.

Αναλυτικά

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ δεν σταματούν, η νέα χρονιά ξεκινά με αγώνα πρωταθλήματος και για τον λόγο αυτό και σήμερα, αλλά και αύριο, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι στο γήπεδο.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο «Παλατάκι» η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για το 2015, χωρίς τον Κώστα Βασιλειάδη, που ταλαιπωρείται από έντονους πόνους στο πέλμα του αριστερού του ποδιού, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Κόροιβο είναι αμφίβολη. Ο Βασιλειάδης θα δοκιμάσει στην προπόνηση της Παρασκευής και εκτός απροόπτου θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, αλλά η συμμετοχή στον αγώνα με τον Κόροιβο είναι αμφίβολη..

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Παρασκευή (1/1/2016) το απόγευμα με προπόνηση στο PAOK Sports Arena, ενώ το πρωί του Σαββάτου (2/1/2016) η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Καλαμάτα κι από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Αμαλιάδα. Το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην Αμαλιάδα, ενώ την Κυριακή (3/1/2016) στις 5μ.μ. είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, για την 12ηαγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Την Δευτέρα (4/1/2016) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα, ενώ νωρίς το πρωί της Τρίτης (5/1/2016) θα αναχωρήσει (μέσω Κωνσταντινούπολης) για τη Βαλένθια, ενόψει του πρώτου αγώνα για τους «32» του Eurocup με την Βαλένθια (Τετάρτη 6/1/2016 στις 8μ.μ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα