Πρώτη φορά... Ουίλιαμς!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρκαδικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, μετρώντας ουκ ολίγες απουσίες. Δημήτρης Διαμαντίδης και Όγκνιεν Κούζμιτς, συνεχίζουν να προφυλάσσονται για τα... δύσκολα που θα ξεκινήσουν, ειδικά μετά τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα με την Φενέρμπαχτσε, ενώ και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συνεχίζει να μην είναι διαθέσιμος για τον Σάσα

Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς, ωστόσο, έχει δύο προσθήκες παικτών στην αποστολή για τον αγώνα με τους Αρκάδες. Η πρώτη αφορά τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ξεπέρασε το μικροτραυματισμό που είχε αντιμετωπίσει και επιστρέφει στη δράση, αφού κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών δεν είχε αγωνιστεί. Η δεύτερη έχει να κάνει με τον Έλιοτ Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός γκαρντ, θα φορέσει για πρώτη φορά τα «πράσινα» και το κοινό του ΟΑΚΑ θα πάρει μια πρώτη «γεύση» από το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού.

Αυτό σημαίνει, ασφαλώς, πως για πρώτη φορά θα αγωνιστούν οι δύο παίκτες που ήρθαν τελευταία στην Αθήνα, με τον Μαρκέζ Χέινς να έχει ήδη παιχνίδια στα πόδια του. Αξιοσημείωτο, είναι πως μεταξύ των 12 είναι για άλλη μια φορά ο νεαρός Καλαϊτζάκης, μαζί φυσικά με τους Παπαγιάννη και Λούντζη.

Keywords
Τυχαία Θέματα