Πρίφτης: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί»

Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε δηλώσεις για το ματς του Άρη με την Μονακό (29/11, 19:00) και τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και δυνατοί ώστε να φανούν ανταγωνιστικοί. Επίσης για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ ανέφερε ότι αυτό το παιχνίδι αργεί ακόμα.

Αναλυτικά τι είπε:

Αρχικά: «Είναι δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας και σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδό μας πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να το κερδίζουμε. Φαίνεται ότι είναι μια από τις καλές ομάδες του ομίλου,

είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κυριαρχεί στο γαλλικό πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, ανταγωνιστικοί και συνεπείς σε συγκεκριμένους τομείς του αγώνα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. πρέπει να σταματήσουμε το κάθετο παιχνίδι της Μονακό και με την μπάλα, γιατί έχει κάποιους πολύ διεισδυτικούς παίκτες και χωρίς τη μπάλα, γιατί έχει καλούς παίκτες εκτός μπάλας και καλούς επιθετικούς ριμπάουντερ. Υπάρχουν και δύο, τρεις καλοί σουτέρ. Είναι κλασική γαλλική ομάδα, όλα τα γρήγορα τα κάνει καλά».

Για τους τραυματισμούς: «Ο Τζένκινς θα είναι μαζί μας, για τον Μαρμπλ θα το δούμε, δεν μπορώ να το πω. Έχει πρόβλημα, θα εκτιμηθεί αύριο αν και πόσο μπορεί να βοηθήσει». Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Είναι τόσο μακριά αυτό το παιχνίδι, έχουμε τόσα βουνά να ανέβουμε και να κατέβουμε μέχρι τότε που ούτε καν το σκέφτομαι». Για το πρόγραμμα του Άρη: «Από άποψη κούρασης είναι πολύ θετικό, γιατί οι μετακινήσεις είναι επίπονες. Τα παιχνίδια στην έδρα μας έχουν ένα πλεονέκτημα, γιατί παίζουμε στην έδρα μας, αλλά ειναι και παιχνίδια που κινούνται στην σφαίρα του “πρέπει” και αυτό το “πρέπει” δημιουργεί μια πίεση και ένα άγχος. Το βασικό είναι να βελτιωνόμαστε και να παίξουμε καλύτερα, εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε». Για την βαθμολογία: «Είναι νωρίς για να πούμε ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος, ούτε να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί και το πρόγραμμά μας ήταν λίγο πιο εύκολο θεωρητικά. Το παιχνίδι αυτό είναι στην έδρα μας και όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας πρέπει να είναι νίκες».
Keywords
Τυχαία Θέματα