Πρίφτης: «Δύσκολο παιχνίδι λόγω των συνθηκών»

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τους Έλιος Σανς αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη του Άρη επί των Σλοβένων, όπως επίσης στον τραυματισμό του Βασίλη Σίμτσακ, που αποχώρησε από τον αγώνα.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κάτω από τις συνθήκες που παίχτηκε αυτό το παιχνίδι. Ήταν ακόμη πιο δύσκολο, μια και κατά διάρκεια του παιχνιδιού χάσαμε τον Σίμτσακ. Ελπίζουμε να είναι καλά και να επανέλθει.», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

Στο τέλος είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και σωστή

επιθετική δομή. Τώρα έχουμε παιχνίδι σε δυο μέρες και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο μας παιχνίδι εναντίον της Κύμης».

Από πλευράς παικτών, ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι. Επίσης κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα στην επίθεση και πιστεύω ότι αυτή η κυκλοφορία της μπάλας που κάνουμε στα τελευταία δυο-τρία παιχνίδια μας βοηθάει να κερδίζουμε. Αρχίζοντας από την άμυνα μας, πήραμε αυτή τη νίκη και ελπίζω ο Βασίλης να μην έχει κάτι σοβαρό για να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Κύμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα